ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
ΣΤΗΝ Α΄ΕΛΜΕ ΑΧΑΙΑΣ
Καλό ταξίδι σύντροφε Αντρέα
Το Σάββατο 17/5/14 έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος και σύντροφός μας Αντρέας Γαλάζιος.
Έδωσε με θάρρος, πείσμα και αξιοπρέπεια, σχεδόν ένα χρόνο τώρα, μια μάχη σαν αυτές που έμαθε να δίνει σε όλη του τη ζωή. Μια μάχη που δυστυχώς δεν μπόρεσε να την κερδίσει.
Το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα. Πρόωρα, γιατί είχε αστείρευτη δύναμη να προσφέρει πολλά ακόμα στην προσωπική και πολιτική του διαδρομή.
Η παρουσία του Αντρέα στο σωματείο μας ήταν ανεκτίμητη. Πάντα με ηρεμία , ήθος και διαλλακτικότητα έδινε το μήνυμα του αγώνα, πάντα μαζί με όλους μας στις κινητοποιήσεις, στις συνελεύσεις, στο ΔΣ της ΕΛΜΕ, σαν αιρετός του κλάδου. Έδωσε το δικό του στίγμα και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για σημαντική  μερίδα συναδέλφων. Είχε το χάρισμα να είναι αγαπητός , προσιτός σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που διαφωνούσαν μαζί του.
Η διαδρομή του στο σχολείο έδινε πάντα το μήνυμα της ουσιαστικής αγάπης για τους μαθητές του και για τη δουλειά του. Πάντα στην τάξη έδινε τον καλύτερο εαυτό του, με απόλυτη συνείδηση όχι μόνο του παιδαγωγικού του ρόλου αλλά και του κοινωνικού μηνύματος που θα έπρεπε εκπέμπει σαν δάσκαλος. Του μηνύματος για μια καλύτερη εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, σε μια καλύτερη κοινωνία δικαιοσύνης και δικαιωμάτων.
Οι συνάδελφοι που τον γνώρισαν
Οι μαθητές που τον έζησαν
Εμείς οι σύντροφοί του στους κοινωνικούς αγώνες
Του ευχόμαστε καλό ταξίδι

Αντρέα θα είσαι  πάντα μέσα στις καρδιές μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]