ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr 

Η ΠΑΣΚ Καθηγητών εξέδωσε στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής: 
Ως ΠΑΣΚ Καθηγητών καταδικάζουμε τις βίαιες πράξεις, που έλαβαν χώρα σήμερα στα γραφεία της περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής με στόχο και τον  ίδιο τον περιφερειακό Διευθυντή. Πρωταγωνιστές ήταν πρόσωπα (ακόμη και εκπαιδευτικοί-συνδικαλιστέςσύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες), που, εμπράκτως, απέδειξαν όχι το αγωνιστικό ήθος τους, αλλά την περιφρόνησή τους στην κινηματική δεοντολογία και σε στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές και αξίες.
   Τέτοιες ενέργειες δεν προάγουν τους στόχους του εκπαιδευτικού κινήματος, δεν υπηρετούν τη δημόσια εκπαίδευση. Αντίθετα, διασύρουν το συνδικαλιστικό κίνημα, το απαξιώνουν και το περιθωριοποιούν, σε μια συγκυρία που αυτό πρέπει να επανακτήσει την αξιοπιστία του, να δώσει σκληρές μάχες, συσπειρώνοντας όλους τους καθηγητές, που ως εργαζόμενοι δοκιμάζονται και αυτοί σκληρά, όσο ποτέ άλλοτε, στη μεταπολιτευτική περίοδο .
     Καλούμε το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να περιφρουρήσει τους αγώνες μας για το δημόσιο σχολείο και τον ίδιο τον εκπαιδευτικό, απομονώνοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που σπιλώνουν την εικόνα του δασκάλου και αμαυρώνουν την ιστορία του κλάδου.

                                         Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΑΣΚ Καθηγητών

Αξιος ο μισθός τους!!!
Τόσο καιρό δεν έβγαλαν ανακοίνωση για τις συγχωνεύσεις ή για κανένα μέτρο του Υπουργείου και τώρα ως κυβερνητικοί υπάλληλοι ρίχνουν ευθύνες σε συνδικαλιστές για πράγματα που έτσι και αλλιώς δεν έγιναν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]