ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΜΟΥΤΣΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑΣ)

Στη σημερινή συνεδρίαση, 15/12  του ΔΣ της ΟΛΜΕ θέσαμε θέμα ανακοινοποίησης της χθεσινής ανακοίνωσης της ΟΛΜΕ για την απώλεια της συναδέλφισσας Ευγενίας Μουτσίκα.

Συγκεκριμένα δηλώσαμε:
΄΄  Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια της συναδέλφου.
 Η ανακοίνωση γράφτηκε τις πρώτες ώρες του θλιβερού συμβάντος, κάτω από συναισθηματική φόρτιση και  σε μέρα γενικής απεργίας. Εκτιμώντας ότι υπάρχουν ακραίες εκφράσεις και αστοχίες, ζητάμε την ανακοινοποίησή της.
Πιο συγκεκριμένα:
Κατονομάζεται ο Υπουργός Παιδείας ως υπεύθυνος για την απώλεια και διαφωνούμε με την ονομαστική αναφορά.
Η συναδέλφισσα δεν είχε αιτηθεί απόσπαση για λόγους υγείας, όπως αναφέρεται.
Παρ’  ότι συμφωνούμε με τις αποσπάσεις εκλεγμένων σε ΔΣ ΕΛΜΕ, δεν υπάρχει σαφής νομική πρόβλεψη που να υποχρεώνει τον υπουργό να ικανοποιεί αυτές τις αποσπάσεις, αλλά η πάγια τακτική της ικανοποίησης αυτών των αποσπάσεων έχει δημιουργήσει εθιμικό δίκαιο.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω δεν αμφισβητούν την αναγκαιότητα της ανακοίνωσης αλλά το ύφος και τη φρασεολογία της.΄΄
 Την ανακοινοποίηση δεν αποδέχτηκε κανένα άλλο μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ - απλά μόνο η ΠΕΚ συμφώνησε μαζί μας στο ακραίο της φράσης ''Η αναλγησία του Υπουργού Παιδείας οδήγησε τη συνάδελφο στη βιολογική εξόντωση''. 
ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
ΜΑΛΑΓΑΡΗΣ 
ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΟΥΛΗΣ 
ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ 
-- 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]