ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΎ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

 Η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλάζει μορφές , ξαναμοιράζει υπουργικούς θώκους και επιχειρεί να συγκαλύψει την μία και μοναδική υπόσχεση  της στο ΔΝΤ την ΕΕ και τις τράπεζές τους ότι αν χρειαστεί θα πάρει κιάλλα μέτρα  για να εξασφαλίσει  την υλοποίηση των στόχων των μνημονίων.
Στη περιοχή μας, που ως εργατική πλήττεται άγρια από την φτώχια την ανεργία και την πλήρη ανασφάλεια, δεν έκλεισαν ακόμη καλά – καλά οι κάλπες και οι μπουλντόζες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  που θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο της ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ  για να το μετατρέψουν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών , έβαλαν πάλι εμπρός τις μηχανές τους . Στα νοσοκομεία ΑΤΤΙΚΟ και Νίκαιας τα ράντσα βουλιάζουν στους διαδρόμους . Η ψυχική υγεία καταργείται και τα ψυχιατρικά νοσοκομεία έχουν μπει  στο στόχαστρο. Σχολεία συγχωνεύονται καθηγητές απολύονται   και η τεχνικήκαι γενική  εκπαίδευση υποβαθμίζεται και σταδιακά χαρίζεται στους ιδιώτες.
Τα  σωματεία των εργαζομένων της περιοχής  που συγκροτούν το συντονιστικό αποφάσισαν:
Προκειμένου να ενημερώσουν το λαό της περιοχής μας αλλά και τους εργαζόμενους για τους πραγματικούς στόχους της κυβέρνησης  και των συμφερόντων που εκφράζει  και που καλύπτονται πίσω από την  δήθεν «αξιολόγηση»  του Δημοσίου,  καλούν  σε συνέντευξη τύπου  τα μέσα ενημέρωσης  για να αναδείξουν και  να αποδείξουν ότι οι συγχωνεύσεις, οι απολύσεις,  η παράδοση της υγεία, της παιδείας   και των υπηρεσιών σε ιδιωτικά συμφέροντα  δεν  έχει στόχο να καλυτερεύσει τις υποχρεώσεις  του κράτους  προς τον λαό αλλά αντίθετα επιδιώκει  να ρίξει το  επίπεδο της ζωής του και να τον μετατρέψει σε φτηνό δούλο,  για χάρη της ανταγωνιστικότητας .
Σας καλούμε στις 25 Ιούνη  στις 7.00μ.μ.  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω Ιερά Οδός 364 & Κάλβου (σταθμός μετρό: ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ)
Τα σωματεία και οι συλλογικότητες που συγκροτούν τον συντονιστικό
(Β’ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛ.  ΕΚΠ/ΚΩΝ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,  ΣΩΜ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ, ΚΕΕΡΦΑ,  ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ,ΚΑΠΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ , ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ)
                                  Aιγάλεω  12-6-2014



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]