ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Ενημερωτικό των αιρετών στο  ΚΥΣΔΕ
          Νεκτάριου Κορδή & Βίκυς Αναγνώστη
εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο  των
Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Θέμα: Αριθμός Αιτήσεων Μετάθεσης-Αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Καλό Μήνα!

   Στους συνημμένους πίνακες που ακολουθούν σας κοινοποιούμε τον αριθμό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής. Πιο συγκεκριμένα στο έργο 1 εργάστηκαν 350 εκπαιδευτικοί & ΕΒΠ σε Γενικά Σχολεία για την παράλληλη στήριξη. Στο έργο 2 εργάστηκαν συνολικά 388 εκπαιδευτικοί: α. σε Γενικά Σχολεία (τμήματα ένταξης), β. σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και ΕΔΕΑΥ και γ. ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και ΕΔΕΑΥ.  Τέλος εργάστηκαν 150  εκπαιδευτικοί σε ΚΕΔΔΥ και 398 σε ΕΔΕΑΥ. Ο  συνολικός αριθμός των αναπληρωτών είναι 1286.
   Στο δεύτερο πίνακα υπάρχει κατανομή του ΕΕΠ ανά ειδικότητα σε ΣΜΕΑΕ. Συνολικά εργάστηκαν ως ΕΕΠ 294 και ως ΕΒΠ 239 εκπαιδευτικοί. Παράλληλα σας κοινοποιούμε τον αριθμό των αιτήσεων μετάθεσης ανά ειδικότητα για την Ειδική Αγωγή. Συνολικά έχουμε 171 αιτήσεις μετάθεσης. Ενημερωτικά σας αποστέλλουμε  την εγκύκλιο και την αίτηση Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ για το σχολικό έτος 2014-2015. Σχετικά με την εγκύκλιο υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων, η έκδοσή της αναμένεται εντός της εβδομάδας. Σε επόμενο ενημερωτικό θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τους αναπληρωτές που εργάστηκαν στην ενισχυτική διδασκαλία αλλά και για το συνολικό αριθμό των συνταξιοδοτήσεων εκπαιδευτικών, αφού στις 30 Μαΐου ολοκληρώθηκε η προθεσμία ανάκλησης των αιτήσεων παραίτησης.
   Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με την απαράδεκτη καθυστέρηση πληρωμής αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών της ενισχυτικής διδασκαλίας μετά από παρέμβαση μας, ενημερωθήκαμε ότι στην Περιφέρεια Αττικής δεν έχουν πληρωθεί ακόμη το μισθό Μαρτίου οι εκπαιδευτικοί στη ΔΔΕ Ανατ. Αττικής, ενώ οι εκπαιδευτικοί της Α΄ Αθήνας θα πληρώνονταν μέχρι την Παρασκευή. Για τις υπόλοιπες ΔΔΕ ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε οικονομική τακτοποίηση. Ο μισθός Απριλίου-Μαΐου  φυσικά αγνοείται! Είναι εξοργιστικό να μην έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα οι εκπαιδευτικοί τη στιγμή που έχει ήδη τελειώσει η σύμβασή τους! Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ καταβολή όλων των δεδουλευμένων!     


Αθήνα 1/6/2014



Νεκτάριος Κορδής,
αιρετό τακτ. μέλος του ΚΥΣΔΕ
(τηλ.: 6977513534, 6984517453
ηλ. δ/νση:  nekordis@yahoo.gr)


Βίκυ Αναγνώστη,
αιρετό αναπληρ. μέλος του ΚΥΣΔΕ
(τηλ.: 6979778287,
ηλ.δ/νση:vanagnosti@gmail.com)



                     εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο  των

Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]