ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

   Ο.Λ.Μ.Ε.                                                                
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 33 11 338                          
www.olme.gr                                                             
e-mail: olme@otenet.gr                                                           Αθήνα, 7/5/14


Δράσεις για Αυτοαξιολόγηση – Αξιόλογηση


            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους με τη συσπείρωσή τους σε κάθε σχολείο και αξιοποιώντας την απεργία – αποχή από διαδικασίες αξιολόγησης που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ καθώς και τις στάσεις εργασίας των ΕΛΜΕ, να μη συμμετέχουν στη λειτουργία των ομάδων εργασίας και τους συλλόγους καθηγητών να καταψηφίσουν τα όποια συμπεράσματά τους υπερψηφίζοντας το πλαίσιο της ΟΛΜΕ, να μη νομιμοποιήσουν με κανένα τρόπο αυτή τη διαδικασία.  
            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί τις ΕΛΜΕ με τη μαζική – αγωνιστική κινητοποίηση να αποτρέψουν τα σεμινάρια επιμόρφωσης Δ/ντών για την ατομική αξιολόγηση που θα επιχειρηθεί να γίνουν στις Δ/νσεις.
            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί Δ/ντές και σχολικούς συμβούλους να αρνηθούν να παίξουν το ρόλο του αξιολογητή των συναδέλφων και να συνταχθούν με το οργανωμένο σ.κ.
Καλεί τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να οργανώσουν συσκέψεις Διευθυντών ώστε να εκφράσουν δημόσια την αντίθεσή τους στην ατομική αξιολόγηση, και να είναι έτοιμοι για μαζικές παραιτήσεις για να μην περάσουν τα σχέδια αυτά.
Οι Σύλλογοι των καθηγητών με αγωνιστικό τρόπο αξιοποιώντας τις μορφές δράσεις ΑΔΕΔΥ – ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ να αποτρέπουν την παρουσία των σχολικών συμβούλων στην τάξη για την αξιολόγηση των συναδέλφων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]