ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλαγή τόπου διεξαγωγής της συζήτησης!
Η Δημοτική παράταξη «Πολίτες σε δράση – Οικολόγοι Πράσινοι» και η περιφερειακή παράταξη «Δύναμη Ζωής» σας καλούν την Κυριακή 11 Μαίου στις 11.00πμ  σε εκδήλωση-συζήτηση για τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στo ΠΑΛΑΤΑΚΙ  Χαΐδαρίου, θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν:
~ Η Ελένη Ζωγραφάκη αντιπρόεδρος ΟΛΜΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικού Τομέα με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής». Θα αναφερθεί στα σημερινά δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
~ Ο Νεκτάριος Κορδής πρόεδρος Β’ ΕΛΜΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής». Θα αναφερθεί στα τρέχοντα καυτά προβλήματα στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στις προτάσεις αντιμετώπισής τους.
~ Στελέχη της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε δράση-Οικολόγοι Πράσινοι» θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της παράταξης για την εκπαίδευση. Περισσότεροι από 30 εκπαιδευτικοί της πόλης μας συνέβαλαν στη διαμόρφωσή του. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος.
Καλούμε τους μαθητές, τους γονείς  και τους εκπαιδευτικούς του Χαΐδαρίου, σε ένα διάλογο πάνω στο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης και πάνω στα καυτά προβλήματα της εκπαίδευσης και των σχολείων της πόλης μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]