ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Β’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 14-1-2014
ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΝ 23 – Τ.Κ 12242 – ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΗΛ. FAX: 210-5910896

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ της ΕΛΜΕ το νέο συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 
Πρόεδρος Κορδής Νεκτάριος
Aντιπρόεδρος Οικονόμου Δήμητρα
Γεν. Γραμματέας Σταθόπουλος Ανδρέας
Ταμίας Παπαδόπουλος Ιορδάνης
Οργ. Γραμματέας Νικολαΐδης Συμεών
Μέλη Αντωνιάδης Ιορδάνης
Μακροδημήτρης Δημήτρης
Το νέο Δ.Σ της ΕΛΜΕ σας καλεί να συσπειρωθείτε κοντά του για να παλέψουμε όλοι μαζί για τη λύση των παλιών και νέων οξυμμένων προβλημάτων του κλάδου και της εκπαίδευσης.
Η νέα χρονιά ξεκινά με κυρίαρχο ζήτημα τις διαθεσιμότητες- απολύσεις εκπαιδευτικών. Σε 66 μέρες και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου 2014 που λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας, 445 εκπαιδευτικοί που δεν καλύπτονται μέχρι τώρα από τις προκηρύξεις των 1400 θέσεων θα οδηγηθούν σε απόλυση! Παράλληλα έχουμε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να επιβάλλει σε όλα τα σχολεία την «αυτοαξιολόγηση» της σχολικής μονάδας που αποτελεί το έναυσμα για την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και το πρόσχημα για την κατηγοριοποίηση των σχολείων, την ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των εργασιακών και μισθολογικών μας δικαιωμάτων και την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών! Οι εξελίξεις αυτές επιβάλλουν την οργάνωση μεγάλων συντονισμένων αγώνων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παρέμβουμε αποφασιστικά και δυναμικά για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά, στη μόρφωση στη ζωή!
Συνάδελφισσες-οι το Δ.Σ σας καλεί, να αγκαλιάστε τις όποιες πρωτοβουλίες πρόκειται να πάρει σε πολιτιστικά και εκπαιδευτικά θέματα. Επίσης καλούνται οι σύλλογοι διδασκόντων να μας γνωστοποιήσουν τον συνδικαλιστικό τους αντιπρόσωπό προκειμένου να διευκολύνεται η επικοινωνία τους με το σωματείο. Οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 14:00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ.
Τέλος το νέο Δ.Σ σας εύχεται καλή χρονιά, ειρήνη, υγεία, κοινωνική δικαιοσύνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Κορδής Νεκτάριος 

Ο Γεν. Γραμματέας

Σταθόπουλος Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]