ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                               Αιγάλεω 12/12/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Δεκέμβρη παράσταση διαμαρτυρίας στο Α.Τ. Χαϊδαρίου με τη συμμετοχή της Β΄ΕΛΜΕ, των δημοτικών συμβούλων Θοδωρή Σπηλιόπουλου και Κώστα Φωτεινάκη από τη Δημοτική Κίνηση Χαϊδαρίου «Πολίτες σε Δράση-Οικολόγοι Πράσινοι», των Δημοτικών Συμβούλων Μιχάλη Σελέκου και Αγγελικής Γκούσκου από τη Δημοτική Κίνηση Χαϊδαρίου «Λαϊκή Συσπείρωση», του Προέδρου της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου Παναγιώτη Μοσχονά, των Συλλόγων Γονέων του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Χαϊδαρίου ενάντια στην  προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων του εκπαιδευτικού κινήματος.
Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους 10 Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Χαϊδαρίου που εκλήθησαν σε συμπληρωματική εξέταση –για τρίτη φορά- για τις καταλήψεις του 2011! Πιο συγκεκριμένα κατόπιν εισαγγελικής εντολής ζητείται: «η εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των καταληψιών μαθητών, να επισυναφθούν πιστοποιητικά γεννήσεως τους και να ληφθούν ανωμοτί εξηγήσεις τους»!
Οι παρόντες Διευθυντές επιβεβαίωσαν τις προγενέστερες καταθέσεις τους δηλώνοντας ότι δεν υπήρξε καμιά φθορά στα σχολικά συγκροτήματα και πέραν τούτων δεν έχουν να καταθέσουν τίποτε άλλο.
Είναι προφανές ότι η παιδαγωγική σχέση ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές δεν υποκαθίσταται από εισαγγελείς και δικαστήρια. Οι πραγματικοί δάσκαλοι είναι φωτεινό ορόσημο και όχι παιδονόμοι. Η επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων των μαθητών και του εκπαιδευτικού κινήματος γενικότερα δεν θα περάσει!


Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ



Ο Πρόεδρος

Κορδής Νεκτάριος




Ο Γεν. Γραμματέας

  Σταθόπουλος Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]