ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Κάλεσμα της επιτροπής αγώνα  Β’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής και του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Αιγάλεω
Καλούμε σε ανοικτή  συνάντηση τα σωματεία και τους εργαζόμενους της περιοχής μας για τη συνέχιση του συντονισμού του κοινού μας αγώνα ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε από κυβέρνηση και τρόικα. Το διάστημα αυτό  η επίθεση έχει ιδιαίτερο στόχο την Παιδεία  κυρίως με τις διαθεσιμότητες –απολύσεις που επιχειρούνται στο διοικητικό προσωπικό των ΑΕΙ-ΤΕΙ. Οι συνάδελφοι μας εκεί δίνουν έναν σκληρό και δίκαιο αγώνα τόσο για το δικαίωμα τους στη δουλειά όσο και για την ίδια τη ύπαρξη της δημόσιας Παιδείας. Η στήριξη του αγώνα τους είναι άμεσο καθήκον όλων των εργαζομένων στη παιδεία.
Καλούμε σε συντονισμό τόσο τα σωματεία και τους συναδέλφους που ήδη αγωνιστήκαμε μαζί για να μη κλείσει  το Νοσοκομείο «Λοιμωδών» , για να μην απολυθούν οι σχολικοί φύλακες , ενάντια στη διαθεσιμότητα των καθηγητών των ΕΠΑΛ, αλλά και για την απλήρωτη εργασία στο Βουγιουκλάκειο, ή στη αντίσταση των εργαζομένων στο ΙΚΕΑ.
Ο Αγώνας συνεχίζεται παρά την επίθεση και πρέπει να βρει τους δρόμους  για να γίνει νικηφόρος για τους εργαζόμενους.
Σας καλούμε την Παρασκευή 25 Οκτώβρη στα γραφεία της ΕΛΜΕ        (1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω)  στις 7.00 μ.μ  να συζητήσουμε   για  τις δράσεις  που  θεωρούμε  αναγκαίες  ώστε να δυναμώσουν οι φωνές αντίστασης  και οι δράσεις  αλληλεγγύης στους δρόμους και της γειτονιές της περιοχής μας.


Επιτροπή αγώνα εκπαιδευτικών Αιγάλεω- Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]