ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

     

  ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
          ΔΙΕΥΘ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 20                            ΤΗΛ. - FAX: 210-54.45.440

         www.omosp-goneon-athinas.org                    egaleo@omosp-goneon-athinas.org                 

                                                                                       

                                                                             


Αιγάλεω 24-09-2013
                                                                                                                                                                                               

ΠΡΟΣ: Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω                  


Αγαπητοί γονείς,        

Το Δ.Σ. της  Ένωσης Γονέων Αιγάλεω μετά τις δυσμενείς εξελίξεις του καλοκαιριού με τις διαθεσιμότητες των καθηγητών, την ξαφνική κατάργηση των τομέων υγείας, αισθητικής και γραφικών τεχνών της Τεχνικής Εκπαίδευσης ,την ουσιαστική κατάργηση του ολοήμερου σχολείου και των τμημάτων ένταξης, τις συγχωνεύσεις σχολείων, τα 30άρια τμήματα και με κορύφωση την ψήφιση του νομοσχεδίου για το «Νέο Λύκειο» καλεί τα όλα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων  να συνεδριάσουν και να καλέσουν τους γονείς άμεσα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για να τους ενημερώσουν σχετικά με τα θέματα αυτά. Οι γενικές συνελεύσεις μπορούν να γίνουν με την συμμετοχή του Συλλόγου των δασκάλων και των εκπαιδευτικών καθώς και με εκπροσώπους της Ένωσης, για αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έγκαιρα για την ημερομηνία διεξαγωγής της συνέλευσης. 

Σας καλούμε σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου στις 7.00μμ στο 4ο Λύκειο Αιγάλεω με θέμα «Τις εξελίξεις στην Παιδεία – Νέο Σχολείο» και τον συντονισμό και προγραμματισμό της δράσης μας. 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ενώσαμε τις δυνάμεις μας, με τις Ενώσεις του Χαϊδαρίου και της Αγίας Βαρβάρας και σας καλούμε να πάρετε αγωνιστικά μέρος στις παρακάτω κοινές εκδηλώσεις:

- Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 9.00 πμ. παράσταση διαμαρτυρίας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (Μάκρης 3, Αιγάλεω) ενάντια στην ουσιαστική κατάργηση της λειτουργίας των ολοήμερων δημοτικών σχολείων και των τμημάτων ένταξης
- Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 10.00 πμ. παρέμβαση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17 Αθήνα), 9.00πμ. προσυγκέντρωση στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω. 
- Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 6.00 μμ. συγκεντρώσεις στους 3 δήμους (Αιγάλεω – Ιερά Οδός & Θηβών, Χαϊδάρι – Παλατάκι, Αγία Βαρβάρα – Αγία Ελεούσα) και πορείες διαμαρτυρίας με κοινό προορισμό την διασταύρωση Ιεράς Οδού & Ελ. Βενιζέλου.   

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]