ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Ο αγώνας διαρκείας θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς και διαδηλωτές που έδωσαν βροντερό παρόν στα απεργιακά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, εκφράζοντας με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την αντίθεσή τους στα καταστροφικά σχέδια της συγκυβέρνησης και της τρόικα.
Ο αγώνας διαρκείας που ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα ενάντια στη διάλυση των υπηρεσιών που παρέχουν τα κοινωνικά αγαθά την παιδείας της υγείας της πρόνοιας, της ασφάλισης και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, και την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί.
Οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία και τα συλλαλητήρια, έδωσαν προς όλες τις κατευθύνσεις μήνυμα αντίστασης και αποφασιστικότητας, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.
Ταυτόχρονα εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους στη στυγερή δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και στις φασιστικές επιθέσεις ενάντια σε συνδικαλιστές, μετανάστες και αντιφασίστες από τη φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
Οι δολοφονικές επιθέσεις, είναι μέρος ενός σχεδίου, που καταστρώνει το ίδιο το σύστημα και στοχεύει την τρομοκράτηση των συνδικάτων και των αγωνιστών, το χτύπημα των εργατικών αγώνων και την συντηρητική αναδίπλωση της πολιτικής ζωής. Η προσπάθεια αυτή των φασιστικών συμμοριών θα βρει απέναντί της όλους τους εργαζόμενους και τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Αυτή την κρίσιμη ώρα πρέπει οι εργαζόμενοι στα Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα να συντονίσουν τη δράση τους για την ανατροπή των μνημονιακών αντεργατικών πολιτικών, να επιβάλουν τον συντονισμό και τον κοινό βηματισμό, ξεπερνώντας τη προκλητική στάση της πλειοψηφίας στη ΓΣΕΕ.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους με την ίδια αποφασιστικότητα να συμμετέχουν και αύριο στη 48ωρη Απεργία και μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες να αποφασίσουν την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα με στόχο την ανατροπή.
18-9-2013

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]