ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης πλεοναζόντων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ10, ΠΕ13 και ΠΕ15 σε άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Έχοντας υπόψη:
Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Τις Διευθύνσεις Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Δυτικής Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας και Χαλκιδικής να ενημερώσουν άμεσα και ενυπογράφως τους εξολοκλήρου πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς που περιλαμβάνονται στα ως άνω 3, 4, 5, 6, 8 και 10 σχετικά έγγραφα, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων των ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής. Ο αριθμός των λειτουργικών κενών ανά ΠΥΣΔΕ παρουσιάζεται στα συνημμένα έγγραφα των αντίστοιχων Διευθύνσεων Δ.Ε.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, έως τη Δευτέρα 30-09-2013, ώρα 13:00, στις οικείες Διευθύνσεις Δ.Ε., οι οποίες θα τις διαβιβάσουν αυθημερόν στο Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, ιδιοχείρως ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, με φαξ (2310 474328).
Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Δ.Ε. να ενημερώσουν με έγγραφό τους την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, εντός της ορισμένης προθεσμίας, και στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχουν υποβληθεί αιτήσεις πλεοναζόντων εκπαιδευτικών τους.
Οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες κατόπιν της απόσπασής τους σε άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. θα πραγματοποιηθούν με απόφαση των Διευθυντών Δ.Ε., ύστερα από πρόταση των οικείων Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]