ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Ν.Ε  Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αττικής χαιρετίζει τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ. Εκτιμά πως βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τις αγωνιστικές διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών, και συνιστούν ελπιδοφόρο γεγονός για τον κόσμο της εκπαίδευσης, την κοινωνία και το συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα.
Η εντυπωσιακή άνοδος και η πρώτη θέση των Συνεργαζόμενων Κινήσεων της Ριζοσπαστικής  Αριστεράς επιβεβαιώνει, με εμφατικό τρόπο, την αταλάντευτη βούληση των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών να αντισταθούν  αποτελεσματικά στις μνημονιακές επιλογές της δικομματικής κυβέρνησης. Ταυτόχρονα η άνοδος και των υπολοίπων συνδικαλιστικών σχημάτων της Αριστεράς δίνει την δυνατότητα συγκρότησης μιας δυναμικής πλειοψηφίας που θα εγγυάται την μαχητική κατεύθυνση του κλάδου, αποτελώντας παράλληλα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενότητας στην πράξη, όλων των δυνάμεων της Αριστεράς.
Η Ν.Ε Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αττικής χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη, φίλους και φίλες που έδωσαν με επιτυχία αυτόν τον αγώνα. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στον δρόμο ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών. Καλούμε τον εκπαιδευτικό κόσμο και την  κοινωνία,  σε αγωνιστική επαγρύπνηση και συσπείρωση, προκειμένου,
  • να αποτραπούν τα σχέδια για την κατάργηση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας,
  • να υψώσουμε τείχος αποτροπής απέναντι στις απολύσεις μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών,
  • να προστατέψουμε τους εκπαιδευτικούς από την εργασιακή και κοινωνική απαξίωση.
Καλούμε σε ένα διαρκή αγώνα για την συντριβή του μνημονιακού αυταρχισμού, για μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα θέσει στο επίκεντρο τις δυνάμεις της εργασίας, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, την ανόρθωση της κοινωνίας και το άνοιγμα του δρόμου προς τη σοσιαλιστική προοπτική.

4/7/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]