ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Ψήφισμα καταδίκης των εγκλημάτων στην εκπαίδευση.
Αθήνα, 11/7/2013


Ούτε ένας λιγότερος!
Όχι στις απολύσεις στην εκπαίδευση!
             
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  καταγγέλει τις νέες απαράδεκτες  και αντισυνταγματικές πράξεις της συγκυβέρνησης της συμφοράς. Αυτή τη φορά  η  καθέξιν εγκληματική συνέργεια κυβέρνησης και τρόικας  κορυφώνεται  με το καταστροφικό πολυνομοσχέδιο  που έχει τη συναίνεση και τη συνενοχή  και του  «έχθρού της μόρφωσης» Yπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου.  Αφού προανάγγειλε  με ένα φτηνό non paper τον  «ξαφνικό θάνατο»  χιλιάδων εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία επί μακρόν οργίαζε σχεδιάζοντας την καταστροφή της δημόσιας παιδείας, καταργεί σήμερα με τη «βούλα του νόμου» οριζόντια, αυθαίρετα και χωρίς καμιά απολύτως μελέτη τρεις ολόκληρους τομείς στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ πριν ακόμη από την κατάθεση του νομοσχεδίου για το Τεχνολογικό Λύκειο,  για την οποία η ίδια είχε δεσμευτεί.
Η  φαιά συγκυβέρνηση  των επιστρατεύσεων και των ξαφνικών θανάτων προχωρά όμως  εκτός από τις απολύσεις  χιλιάδων εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων   στην απόλυση  και των σχολικών φυλάκων και των  καθαριστριών των σχολικών μονάδων. Ο «ξαφνικός θάνατος»  των απολύσεων, το μαύρο πάνω στο μαύρο  με το οποίο τα τσακάλια και οι ύαινες του νεοφιλελευθερισμούε σκεπάζουν το Δημόσιο Σχολείο καταδικάζει  χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στην ανεργία και στην εξαθλίωση  και ταυτόχρονα αποτελεί ευθεία επίθεση  σε 21.οοο μαθητές που θα αναζητούν από το Σεπτέμβρη το σχολείο τους και  δεν θα το βρίσκουν. Παραχωρείται έτσι, ιδιοτελώς  ένα μεγάλο φιλέτο της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης βορά στον αδηφάγο ιδιωτικό τομέα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ   δεν θα αναγνωρίσει αυτές τις παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες ούτε τις αλλαγές που θα επιφέρουν στις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών. Θα τις ακυρώσει στην πράξη 
Για τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι απαραίτητοι για τη μεγάλη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση της Αριστεράς.
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]