ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΚΑΛΕΣΜΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Παρασκευή 19/7, ώρα 08.00 στην Κεντρική Πύλη του ΑΤΤΙΚΟΥ.
  Η κυβέρνηση, που υπονομεύει τη δημόσια υγεία, κλείνει νοσοκομεία, απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, παραδίδει το ΕΣΥ στα ξένα και ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα, προσπαθεί με επικοινωνιακού χαρακτήρα επισκέψεις του υπουργού Υγείας να καλύψει τις ευθύνες για την αθλιότητα των ράντζων ,την έλλειψη, προσωπικού, τις κλειστές μονάδες Εντατικής ,τη κακή λειτουργία του νοσοκομείου.
  Καλούμε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τα σωματεία των νοσοκομείων της Β΄ ΔΥΠΕ, τους μαζικούς φορείς και το λαό της περιοχής μας σε αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 19/7, ώρα 8.00 το πρωϊ στην Κεντρική Πύλη του ΑΤΤΙΚΟΥ.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 
YΓΕΙΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ


https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
 Η "επιτροπή αγώνα κατοίκων της Δυτ. Αθήνας", εκτιμά ότι οι κάτοικοι της περιοχής μας πλήττονται άμεσα από την υποβάθμιση της νοσοκομειακής και ιατρικής περίθαλψης των δημόσιων νοσοκομείων και επομένως  θεωρεί ότι όχι μόνο είναι δίκαιος ο αγώνας των σωματείων των νοσοκομείων, αλλά είναι και αγώνας για την ίδια την ποιότητα ζωής μας.
  Καλούμε τους καθηγητές , τους δασκάλους, τους μαθητές, τους γονείς και τους εργαζόμενους της περιοχής μας , να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση- διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]