ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
To ΔΣ της Γ ΕΛΜΕ Θ καλεί  τον Υπουργό Παιδείας  και την κυβέρνηση   να μην προχωρήσει σε  διώξεις των επιστρατευμένων καθηγητών που συμμετείχαν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 14/6/2013 ενάντια στην πραξικοπηματική-σκοταδιστική κατάργηση της ΕΡΤ.
Οι καθηγητές/τριες συμμετείχαν στην 24ωρη πανελλαδική-πανεργατική απεργία αντιδρώντας στις καταργήσεις δημοσίων οργανισμών, στις χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, με τη  χουντικής κοπής πολιτική του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".
Να αρθεί αμέσως η επιστράτευση για όλους  τους εργαζόμενους που βρίσκονται υπό καθεστώς στρατωνισμού. Να καταργηθεί αμέσως ο μιλιταριστικός νόμος για την «επίταξη» που καταργεί βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.  
Καλούμε όλα τα σωματεία και τους συλλόγους του Νομού να συμπαρασταθούν στους καθηγητές – απεργούς  και να καταδικάσουν τον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης. Δηλώνουμε πως θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους/τις συναδέλφους μας που απέργησαν ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε νόμιμα κηρυγμένη απεργία. Κανένας μόνος του απέναντι στα αρπακτικά της ΕΕ, του ΔΝΤ  και της συγκυβέρνησης.
Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]