ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

05-06-2013 Όλοι στην Πανευρωπαϊκή Εναλλακτική σύνοδο συνδικάτων και κινημάτων
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην Πανευρωπαϊκή Εναλλακτική Σύνοδο (Alter Summit) που διοργανώνουν Ευρωπαϊκά συνδικάτα και κοινωνικά κινήματα στην  Αθήνα στις 7 και 8 Ιουνίου 2013 στο Ποδηλατοδρόμιο (ΟΑΚΑ) και στη μεγάληΠανευρωπαϊκή διαδήλωση Σάββατο 8 Ιούνη, 6:30 μ. μ. στο Μουσείο ενάντια στη λιτότητα και το φασισμό ( http://www.altersummit.eu/?lang=el ).
Καλούμε επίσης όλους και όλες τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη συνέλευση της εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/6/13, 15:00-17:30 με θέμα: «Αντίσταση στη διάλυση της δημόσιας Παιδείας – Υπερασπιζόμενοι το μέλλον των επόμενων γενιών».
Συμμετέχουν μέχρι στιγμής οι παρακάτω οργανώσεις: GEW (Γερμανία), OLME (Ελλάδα), FENPROF (Πορτογαλία), FLC-CGIL (Ιταλία), COBAS (Ιταλία), UCU (UK), SNUipp-FSU / SNESup-FSU / SNES-FSU  (Γαλλία), OBESSU (Ευρ. Ομ. Φοιτητών), ETUCE (Ευρ, Ομοσπ. Εκπαιδευτικών), FETE-UGT (Iσπανία), ΠΟΕΔ (Κύπρος) κ.ά..
Στη συνέλευση θα γίνει παρουσίαση των επιπτώσεων των πολιτικών λιτότητας στην εκπαίδευση και των αντιστάσεων και των αγώνων που έχουν αναπτυχθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Θα συζητηθεί το μανιφέστο και η διαδικασία του Alter Summit σε σχέση και με την εκπαίδευση καθώς και οι κινηματικές πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο την επόμενη περίοδο.
 Η γραμματεία των ΣΥΝΕΚ
Αθήνα 5/6/13


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]