ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                               Αιγάλεω 24/5/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής επανέρχεται στο πολύ σοβαρό θέμα του θανάτου εκπαιδευτικού μέσα στο 35ο Βαθμολογικό Κέντρο Αιγάλεω. Στα Δελτία Τύπου που εκδώσαμε, μετά το τραγικό γεγονός (τα οποία και σας επισυνάπτουμε), αναδείξαμε την απουσία γιατρού από τα Βαθμολογικά Κέντρα όλης της χώρας. Υπενθυμίζουμε ότι ή παρουσία  γιατρού είναι υποχρεωτική στα εξεταστικά κέντρα που διαγωνίζονται οι μαθητές μας, όχι όμως και στα Βαθμολογικά που οι εκπαιδευτικοί καλούνται να διορθώσουν τα γραπτά των μαθητών αυτών! Φαίνεται πως η αξία που λέγεται ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται το ίδιο όταν μιλάμε για εκπαιδευτικούς! Για τους λόγους αυτούς το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής:
1.  Απαιτεί την άμεση παρουσία γιατρού με τον απαραίτητο εξοπλισμό, στο 35ο Β.Κ. Αιγάλεω και καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του.
2.  Καλεί το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προβεί σε άμεση παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την παρουσία γιατρών σε όλα τα Βαθμολογικά Κέντρα της χώρας.
3.  Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ όλης της χώρας, να στηρίξουν το αίτημά μας, με αντίστοιχες ανακοινώσεις.
4.  Ζητάμε από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που έδειξαν τόση «ευαισθησία» για τα θέματα της παιδείας να αναδείξουν και το σοβαρό αυτό γεγονός.
5.  Ελπίζουμε το «παράλογο» αίτημά μας, να βρει άμεση ανταπόκριση!   

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος

Κορδής Νεκτάριος



Ο Γεν. Γραμματέας

  Σταθόπουλος Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]