ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


             ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ 29)
Η ακραία νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική των τελευταίων χρόνων έχει οδηγήσει τις πλέον ευάλωτες – εκτός των άλλων-  κατηγορίες της ελληνικής κοινωνίας σε δραματικά αδιέξοδα.
Ιδιαίτερα οι συνταξιούχοι της χώρας, η συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν αντέχουν άλλο: η «κατεδάφιση» των συντάξεων, η διάλυση του κράτους πρόνοιας και του δημόσιου συστήματος υγείας, οι ελλείψεις σε ζωτικής σημασίας φάρμακα και η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και των παροχών τους, έχουν οδηγήσει τους συνταξιούχους σε απόγνωση.
Η ανατροπή των μνημονιακών αυτών πολιτικών και της τρικομματικής συγκυβέρνησης που τις υλοποιεί αποτελεί αγώνα επιβίωσης όχι μόνο για τους συνταξιούχους αλλά και για ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Η αλληλεγγύη των γενεών, ο κοινός αγώνας των ανέργων, των συνταξιούχων και των εργαζομένων αποτελεί τον «μονόδρομο» της ανατροπής. Της προοδευτικής ανατροπής!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]