ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                               Αιγάλεω 21/2/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
     Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής  κατανοώντας την ανάγκη, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια , τις αξίες μας, αλλά και την πολιτιστική μας ταυτότητα και θέλοντας να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση ξεκίνησε μια σειρά πολιτιστικών δράσεων.
     Δημιουργήσαμε αρχικά την Κινηματογραφική Λέσχη της Β΄ΕΛΜΕ με σκοπό να προβάλλουμε σε σταθερή βάση κάποιες αξιόλογες ταινίες και ντοκιμαντέρ Ελλήνων αλλά και ξένων δημιουργών. Στη συνέχεια διοργανώσαμε, με μεγάλη ανταπόκριση, τη θεατρική παράσταση «Η Φάρμα των Ζώων» στο θέατρο ΚΝΩΣΟΣ και συνεχίζουμε με τις ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που θα διεξαχθούν από τις 26 Μαρτίου μέχρι τις 26 Απριλίου. Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνουν προβολές θεατρικών παραστάσεων, μουσικές συναυλίες, λογοτεχνική βραδιά και παρουσίαση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων (εικαστικών και ποίησης) συναδελφισσών  και συναδέλφων. Για την καλύτερη οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων το ΔΣ αποφάσισε τη συγκρότηση Πολιτιστικής Επιτροπής της Β΄ ΕΛΜΕ με τα εξής μέλη:

Νεκτάριος Κορδής  
τηλ. 6977513534
Κατερίνα Νομίδη   
τηλ. 6947006236
Ιορδάνης Παπαδόπουλος 
τηλ. 6974144250
Δημήτρης Μακροδημήτρης 
τηλ. 6976786579

   Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η επιτροπή είναι ανοιχτή σε κάθε συναδέλφισσα/ο, σε ιδέες και προτάσεις που αφορούν εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές μας. Μέσα στα πλαίσια αυτά καλούνται οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που μπορούν να προσφέρουν στις εκδηλώσεις αυτές,  σε μια πρώτη συνάντηση στα γραφεία της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 28 Φλεβάρη στις 2 μ.μ. Σας καλούμε να δώσουμε πνοή στο εγχείρημα αυτό. Ο πολιτισμός, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα αντίστασης απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]