ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                                                       Αιγάλεω 4/2/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                       Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σε μια περίοδο που ο πολιτισμός αποτελεί σανίδα σωτηρίας και κοινή γλώσσα μεταξύ μας, ξεκινάμε σειρά εκδηλώσεων με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά, να απολαύσουμε, να διασκεδάσουμε, να συζητήσουμε, να γνωριστούμε.
          Μετά τη θετική ανταπόκριση που είχε η παιδική θεατρική παράσταση στο θέατρο «Ακροπόλ» από την ΟΛΜΕ κι επειδή… ο ουσιαστικότερος λόγος ύπαρξης του Θεάτρου, είναι να βοηθάει τον άνθρωπο να σκέφτεται κι όχι να χωνεύει, να γελάει κι όχι να γαργαλιέται, να σαρκάζει κι όχι να χασμουριέται, να κινείται κι όχι να αναπαύεται, να διαλέγει κι όχι να υποτάσσεται, να γίνεται τολμηρότερος, σωστότερος, καλύτερος...
Σας απευθύνουμε κάλεσμα να παρακολουθήσουμε την ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ του Τζώρτζ ‘Οργουελ στο θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11 &Πατησίων 195) την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους! Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση και κρασάκι (για όσους το επιθυμούν) με τον σκηνοθέτη και ηθοποιούς!
          Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί κλασσικό αλλά εξαιρετικά επίκαιρο κείμενο. Μέσα από μια διαφορετική ανάγνωση στηλιτεύει την εξουσία που αποσκοπεί στη δημιουργία ανελεύθερων κοινωνιών και εξαρτώμενων πολιτών, φωτίζοντας μηνύματα που αφορούν όλους εμάς σήμερα, εμάς και τα παιδιά μας.   
          Η Β΄ΕΛΜΕ εξασφάλισε εισιτήρια για τους συναδέλφους στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ. Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως και προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας!
Ν. Κορδής:   6977513534
Δ. Μακροδημήτρης:   6976786579
Κ. Νομίδη:   6947006236
Ζ. Στυλιανουδάκης:   6944967951

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ


       Ο Πρόεδρος

   Κορδής Νεκτάριος




        Ο Γεν. Γραμματέας

  Σταθόπουλος Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]