ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συντονισμό με τη Γ.Σ.Ε.Ε.,  υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 25ης/10/2012, προχωρεί άμεσα σε αγωνιστικές δράσεις ενάντια στον προϋπολογισμό σκληρής λιτότητας,  αφαίμαξης των εισοδημάτων και απολύσεις των εργαζομένων που κατατίθεται στην Βουλή μεθαύριο Τετάρτη, 31/10/2012, αλλά και ενάντια στα απάνθρωπα μέτρα - δράσεις που συμφώνησαν συγκυβέρνηση και τρόικα, ακυρώνοντας δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα.

      Ταυτόχρονα στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Ομοσπονδιών - Μελών της, που αγωνίζονται για να ανατρέψουν τις πολιτικές οι οποίες διαλύουν τις δημόσιες υπηρεσίες και  υποβαθμίζουν τα κοινωνικά αγαθά της παιδείας και της υγείας.

     Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ημέρα κινητοποίησης ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μαζί με τη Γ.Σ.Ε.Ε. καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στα Προπύλαια.

    Την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, οι δημόσιοι υπάλληλοι προχωρούν σε Παναττική στάση εργασίας (12.00 με λήξη ωραρίου) και συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιούν οι Ομοσπονδίες στο χώρο της Υγείας, στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Υγείας,  εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους στην κατεδάφιση του συστήματος δημόσιας υγείας και περίθαλψης που με συνοπτικές διαδικασίες υλοποιούν κυβέρνηση και τρόικα στο πλαίσιο του Μνημονίου.

    Τέλος, τις επόμενες ημέρες και σε συντονισμό με τη Γ.Σ.Ε.Ε., η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα ανακοινώσει τις νέες απεργιακές κινητοποιήσεις ενόψει της κατάθεσης και συζήτησης στη Βουλή των μέτρων που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και διαμορφώνουν συνθήκες εργασιακής ζούγκλας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]