ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου εμπνέει και συνδέεται με το σύγχρονο ΟΧΙ της εποχής, το μεγάλο ΟΧΙ των εργαζομένων, της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ενάντια στην σύγχρονη πείνα και εξαθλίωση.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μαθητές, φοιτητές, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού, συγκροτούν το μεγάλο ειρηνικό, ενωτικό, αγωνιστικό ποτάμι της αντίστασης και της ανατροπής και λένε το μεγάλο ΟΧΙ της εποχής μας:
ΟΧΙ στο εξοντωτικό πακέτο μέτρων που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και δημιουργεί την νέα εποχή της πείνας και της εξαθλίωσης
ΟΧΙ στην τρόικα που οργανώνει την νέα υποδούλωση
ΟΧΙ στα μνημόνια της βάρβαρης λιτότητας
ΟΧΙ και ανατροπή της συγκυβέρνησης που παραδίδει την ζωή και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, ολόκληρου του λαού και της χώρας.
ΟΧΙ στην φασιστική απειλή.
Η εργατική τάξη και τα συνδικάτα της, όπως και τότε, βρίσκονται ξανά στον πυρήνα της πιο άγριας και σκληρής επίθεσης του κεφαλαίου, του αστικού κατεστημένου, και της κυβερνητικής οπερέτας για να λεηλατηθούν οι ζωές και οι κατακτήσεις της, στο βωμό και πάλι της άπληστης και ακόρεστης κερδοφορίας του κεφαλαίου.
Στον εκφασισμό της κοινωνίας που επιχειρείται, με όχημα ξανά, τα σκοτεινά και λαϊκίστικα πλοκάμια του ναζισμού, δημιουργούμε την ταξική αλληλεγγύη των αγώνων και της επιβίωσης και συγκροτούμε το ισχυρό ανάχωμα στην διάλυση της κοινωνικής συνοχής και της δύναμης της εργατικής τάξης.
Συνδικάτα και κινήματα, νέοι και συνταξιούχοι, μαθητές και φοιτητές συνεχίζουν, κλιμακώνουν και συντονίζουν τον μεγάλο και σκληρό αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων, βρίσκονται επί ποδός αγώνα για να μην περάσουν τα μέτρα της εξαθλίωσης και δημιουργούν το μεγάλο, μαζικό, πλατύ, αγωνιστικό, μέτωπο ανατροπής της μνημονιακής εξαθλίωσης και της κυβέρνησης που την υπηρετεί.
Αυτό θα βροντοφωνάξουν οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους, με την συμμετοχή τους στις ενωτικές συλλογικές πρωτοβουλίες και λαϊκές ειρηνικές αγωνιστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, συνδέοντας ζωντανά την ημέρα μνήμης και τιμής, με το περιεχόμενο της σημερινής Αντίστασης ενάντια στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]