ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ
Συνάδελφοι
Συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Α-Γ Β΄ΑΘΗΝΑΣ υπέβαλε την παραίτησή του. Από τότε η ΔΑΚΕ, η παράταξη από την οποία προερχόταν, δεν έχει προχωρήσει στην αντικατάσταση του μέλους της στο ΔΣ. Επίσης ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ που μοιράστηκαν τις θέσεις του προεδρείου μετά τις εκλογές της ΕΛΜΕ, με διάφορες προφάσεις δεν συγκαλούν συνεδρίαση του ΔΣ!
Η λειτουργία του ΔΣ από τη συγκρότησή του και έπειτα είναι προβληματική. Το προεδρείο όλο αυτό το διάστημα δεν μπόρεσε να κάνει ούτε το αυτονόητο, δηλ. περιοδείες και ενημέρωση των συναδέλφων στα σχολεία, αλλά και ούτε να παραστεί στις Γενικές Συνελεύσεις των προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας. ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ αρνήθηκαν ακόμα και την πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης για συνέλευση ή ημερίδα με θέμα την αξιολόγηση ισχυριζόμενοι ότι «δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους συναδέλφους» και ότι «θα ενημερωθούμε όταν η σχετική νομοθεσία δημοσιευτεί στο ΦΕΚ»!!!
Συνάδελφοι
Σε μια εποχή που είμαστε θύματα μιας τεράστιας επίθεσης σε βάρος και των στοιχειωδέστερων δικαιωμάτων μας ως εργαζόμενοι και εκπαιδευτικοί, οι εκλεγμένοι «εκπρόσωποι» του κλάδου που σε λίγες μέρες χωρίς αιδώ δεν θα διστάσουν να ζητήσουν την ψήφο σας στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, αρνούνται να ασκήσουν το καθήκον τους, όπως ορίζει το καταστατικό και όπως απαιτούν οι καιροί. Αποδεικνύεται έτσι με τον πιο προφανή τρόπο ότι στόχος τους δεν είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας αλλά η υπεράσπιση των μνημονιακών πολιτικών που ασκούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά.
Επειδή θεωρούμε ότι η πλειοψηφία του ΔΣ και ως πρόσωπα και ως παρατάξεις ούτε μπορούν αλλά ούτε και θέλουν να αγωνιστούν ενάντια στην εξαθλίωσή μας και έχουν εγκαταλείψει την οποιαδήποτε δράση στο πλαίσιο της ΕΛΜΕ, ζητάμε την παραίτησή τους και την άμεση προσφυγή σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΚΟΥΒΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΟΡΜΟΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Α-Γ Β’ ΑΘΗΝΑΣ
14-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]