ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                                                        Αιγάλεω 11/10/2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
                                                                                       
Το  ΔΣ  της Β΄ ΕΛΜΕ  Δυτικής  Αττικής  καταγγέλλει την αστυνομική  βία η οποία εκδηλώνεται στις τελευταίες  μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις.  Συγκεκριμένα  η αστυνομία εκτός από την αλόγιστη χρήση χημικών,  προβαίνει σε  προπηλακισμούς, ξυλοδαρμούς , αλλά και σε απρόκλητες και αδικαιολόγητες  προσαγωγές και συλλήψεις  νεαρών  ατόμων  και κυρίως  μαθητών .(Στη  διαδήλωση  της 26ης  Σεπτέμβρη ένας από τους συλληφθέντες  στο κέντρο της Αθήνας   είναι  μαθητής  ΓΕΛ της  περιοχής  μας). Τα  άτομα αυτά, αλλά και οι  οικογένειές τους υπόκεινται σε μια τεράστια  ταλαιπωρία,  κρατούνται για  περισσότερο από 48 ώρες   μέχρι  να οδηγηθούν στον ανακριτή με κατηγορίες εμφανώς κατασκευασμένες. Πρόσφατα  μάλιστα  το θέμα πήρε και διεθνείς διαστάσεις με τα σχετικά δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ .
       Πιστεύουμε  ότι  οι  ενέργειες  αυτές   μοναδικό  στόχο  έχουν να τρομοκρατήσουν  τον  λαό  που  αγωνίζεται ενάντια  στην  εξαθλίωση  που τον οδηγεί η πολιτική Κυβέρνησης και Τρόϊκας.
        Η προσπάθεια τους αυτή  όμως πέφτει  στο κενό.  Το  λαϊκό κίνημα ανατροπής  της πολιτικής αυτής και των εκφραστών της  κάθε  μέρα δυναμώνει όλο  και πιο πολύ.
         Απαιτούμε να  σταματήσει  τώρα η  δίωξη  σε  βάρος  των μαθητών και  όλων όσων διώκονται  με  κατασκευασμένες  κατηγορίες.
         Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των  μαθητών αλλά και  κάθε πολίτη  να διαδηλώνει  και να διεκδικεί συλλογικά  τα δικαιώματά  του.
Η  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΤΟΥΣ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΕΡΑΣΕΙ!

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ


Ο Πρόεδρος

Στυλιανουδάκης Ζαχαρίας



Ο Γεν. Γραμματέας

  Κορδής Νεκτάριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]