ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ- ΕΞΑΙΡ. ΕΠΕΙΓΟΝ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

   Το ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας κατά τη συνεδρίαση της 21-9-12 και μετά τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και τη συζήτηση ενστάσεων επί των τοποθετήσεων, αποφάσισε τελικά το αυτονόητο:

Ø Να δημοσιευτούν τα εναπομείναντα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων της Γ΄ Αθήνας ( δύο συνημμένοι πίνακες για ΓΕΝΙΚΗ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ εκπαίδευση).
Ø Να δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας (οργανικά ανήκοντες και αποσπασμένοι) καθώς και όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το υποχρεωτικό τους ωράριο, να καταθέσουν αίτηση δήλωσης προτίμησης ( συνημμένο διαβιβαστικό).
Ø ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αίτηση των συναδέλφων θα κατατεθεί στη σχολική μονάδα που υπηρετούν ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-9-2012 και μέχρι τις 14:00.
Ø Καμιά αίτηση δε θα γίνεται δεκτή μετά το πέρας της προθεσμίας, αφού την ΤΡΙΤΗ το ΠΥΣΔΕ θα συνεδριάσει για τη συμπλήρωση ωραρίου των συναδέλφων.
Ø Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να κάνουν δήλωση προτίμησης, τότε η τοποθέτησή τους θα γίνει με εκτίμηση του συμβουλίου.
Ø Η τοποθέτηση των συναδέλφων θα γίνει με συνεκτίμηση της δήλωσης τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή θα επιδιώκεται να γίνει, όπου είναι δυνατό, σε όμορα σχολεία του ίδιου Δήμου.
Ø Πάγια θέση του συνδικαλιστικού κινήματος είναι η συμπλήρωση του ωραρίου να γίνεται σε δύο σχολεία. Αυτό θα επιδιώξουμε να γίνει στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΔΗΣ  ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Κιν. 6977513534 – nekordis@yahoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]