ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                                                        Αιγάλεω 9/03/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι καθηγητές της Β’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής σε έκτακτη Γ.Σ την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 στο 90 Γυμνάσιο Αιγάλεω (Ψαρών και Ιερά Οδός) στις 1μ.μ  
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Γ.Σ προέδρων της 4ης Φεβρουαρίου 2012 και η αξιολόγηση που πρόκειται να επιβληθεί στον κλάδο μας.

Η παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη για να συζητήσουμε τα προβλήματα και κινητοποιήσεις του κλάδου μας στο κρίσιμο διάστημα που ακολουθεί.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η κυβέρνηση και όσοι την στηρίζουν (κόμματα, Ευρωπαϊκή Ένωση και Δ.Ν.Τ) κλιμακώνουν τη βάρβαρη επίθεσή τους σε βάρος όλων των εργαζομένων, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και προωθούν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του λαού μας.
Η κατάσταση θα χειροτερέψει. Η Κυβέρνηση και η τρόικα φορτώνουν στους εργαζόμενους τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα κέρδη των βιομηχάνων, εφοπλιστών και τραπεζιτών. Πρέπει να αντισταθούμε στην υποβάθμιση της ζωής μας, να συσπειρωθούμε χωρίς ψευδαισθήσεις και ταλαντεύσεις στα σωματεία μας.
Η αξιολόγηση χειραγώγηση που θα εφαρμοστεί και που θα συνδέσει το βαθμό με το μισθό μας καταργεί την ακώλυτη μισθολογική μας εξέλιξη και επαναφέρει το βαρβαρισμό του παρελθόντος. Οι επιθεωρητές ξανάρχονται και θα αξιολογούν με προκαθορισμένες προδιαγραφές (κριτήρια) και κλειστά ποσοστά από βαθμό σε βαθμό. Αποτέλεσμα αυτής της αξιολόγησης δεν μπορεί να είναι η καλυτέρευση της εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού αλλά η υποβάθμισή τους.
Όλοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ «Ο αγώνας μας είναι πλέον αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια»
     Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων στη Γ.Σ.
     Για όσους συναδέλφους δεν υπάρξει διευκόλυνση και έχουν μάθημα την ώρα της Γ.Σ, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ κηρύσσει 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνέλευση.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ


Ο Πρόεδρος

Κορδής Νεκτάριος



Ο Γεν. Γραμματέας

Ποταμιάνος Γιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]