ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                               Αιγάλεω 5/2/2012


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το Δ.Σ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (σχολεία των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγίας Βαρβάρας) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους συνδικαλιστές, μέλη της ΕΛΜΕ Σερρών  και της ΟΛΜΕ, που τη Δευτέρα 06/02/2012 θα προσέλθουν στο δικαστήριο εξαιτίας της αγωγής που κατέθεσε σε βάρος τους ο Βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. κ. Ηλίας Πολατίδης.
Ο κ. Πολατίδης ζητά την καταδίκη των συνδικαλιστών εξαιτίας των ανακοινώσεων που ομόφωνα εξέδωσαν τα Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Σερρών και της ΟΛΜΕ υπερασπιζόμενα πειθαρχικά διωκόμενη εκπαιδευτικό σχολείου των Σερρών, αλλά και το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του εκπαιδευτικού να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του με υψηλό αίσθημα επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ ζητά να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ, προσωπική κράτηση έξι (6) μηνών, υπογραφή δήλωσης μετάνοιας των συνδικαλιστών για τις πράξεις τους.

Είμαστε ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και θεωρούμε ότι η ίδια η ενέργεια αποτελεί προσπάθεια εκφοβισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να σταθούν αλληλέγγυοι στους διωκόμενους συναδέλφους.


Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]