ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση και πορεία ενάντια στα τα χαράτσια.
Παρασκευή 27 Γενάρη στις 6 μ.μ. στον πεζόδρομο της Κοραή

Η βάρβαρη επίθεση που βιώνουν οι εργαζόμενοι του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι συνταξιούχοι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι απολυμένοι, οι άνεργοι πλημμυρίζουν τη χώρα. Η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι στην πόρτα όλων μας, τα νοικοκυριά βυθίζονται στα χρέη.
Με τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της χώρας μας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ένωση, το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Κ.Τ. στο όνομα της διάσωσης του συστήματος που αυτοί υπηρετούν και της διαχείρισης της κρίσης που αυτοί δημιούργησαν η πρόσβαση στο ρεύμα, στο νερό, τη συγκοινωνία, την παιδεία και την υγεία μετατρέπεται σε προνόμιο των λίγων.
Οι εργαζόμενοι εδώ και δυο χρόνια οργανώνουν τις δικές τους αντιστάσεις σε αυτή την πολιτική. Ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ έχει ήδη συσπειρώσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε εργασιακό χώρο οι εργαζόμενοι συσπειρώνονται, δρουν, αρνούνται συλλογικά και μαζικά να πληρώσουν και αποτρέπουν τη διακοπή του ρεύματος.
Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα εισοδήματα λεηλατήθηκαν τα δυο προηγούμενα χρόνια, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πληρώνουμε το χαράτσι για τα ακίνητα και κανένα χαράτσι. Δεν αντέχουμε άλλο τη φορομπηξία, την ακρίβεια και τη λιτότητα.
Αντιστεκόμαστε σε αυτό και σε κάθε άλλο άδικο και φορομπηχτικό μέτρο, παλεύουμε για την κατάργησή του.
Η ανυπακοή και απειθαρχία σε άδικους νόμους, η άρνηση πληρωμής των χαρατσιών είναι μια αναγκαία μορφή αγώνα αλλά συνάμα και στάση ζωής.
 Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους
Να ανατρέψουμε τη βάρβαρη πολιτική και όσους την εφαρμόζουν
Όλοι και όλες στη συγκέντρωση την Παρασκευή 27 Γενάρη στις 6 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Κοραή και την πορεία στη Βουλή

25/1/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]