ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                               Αιγάλεω 26/1/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή Β/θμιας Γ΄Αθήνας κ. Ζαφειρακίδη τα Δ.Σ των Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής ενημερώθηκαν  για τις εντολές μεταστέγασης των υπηρεσιών διοίκησης της Γ’ Διεύθυνσης Αθήνας.  
Η μεταστέγαση σε δημόσια κτίρια των υπηρεσιών προκειμένου να αποφευχθούν τα αστρονομικά ενοίκια (200.000 περίπου ευρώ το χρόνο) προς τους ιδιώτες, βρίσκει σύμφωνο το Δ.Σ της ΕΛΜΕ αρκεί:
α) Να εξασφαλίζεται η κτιριακή ποιότητα και επάρκεια για τη στέγαση των υπηρεσιών της εκπαίδευσης.
β) Η πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές να είναι εύκολη για τους συναδέλφους. Δηλαδή να βρίσκονται οι υπηρεσίες αυτές κοντά σε κύριους οδικούς άξονες που θα εξασφαλίζουν συχνή συγκοινωνία και χώρους στάθμευσης.
γ) Να εξασφαλίζεται η καταλληλότητα των χώρων για τους εργαζόμενους συναδέλφους και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών αυτών.
δ) Να αποφευχθεί η πολυδιάσπασή τους και να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητά τους ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι και ο κόσμος της εκπαίδευσης στη διεκπεραίωση των υποθέσεών του.
   Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ  θεωρεί πως ο τεράστιος χώρος των 67 στρεμμάτων και κάποια κτίρια του 6ου ΓΕΛ. Αιγάλεω (πρώην πολυκλαδικού) μπορούν να αξιοποιηθούν προκειμένου να στεγαστούν κάποιες υπηρεσίες της Γ΄ Δ/νσης, γιατί πληρούν τις συγκοινωνιακές προϋποθέσεις ενώ  διατίθεται και χώρος στάθμευσης για την πρόσβαση των συναδέλφων.
  Η άποψη αυτή του Δ.Σ της ΕΛΜΕ προϋποθέτει:
α)     τη σύμφωνη γνώμη και των άλλων ΕΛΜΕ της περιοχής μας
β)  τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής που βρίσκεται ο εν λόγω χώρος.
  Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ επιμένει πως όποια λύση και να επιλεγεί πρέπει να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις ποιότητας της στέγασης και της εξυπηρέτησης των συναδέλφων (προσβασιμότητα και συνθήκες εργασίας).
Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ


Ο Πρόεδρος

Κορδής Νεκτάριος





Ο Γεν. Γραμματέας

Ποταμιάνος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]