ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΝ 23 ΑΙΓΑΛΕΩ                                       Αιγάλεω 17/1/2012
ΤΗΛ. FAX: 210-5910896

                                              ΨΗΦΙΣΜΑ
  ΤΟ Δ.Σ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη των καθηγητών της περιοχής μας στους εργαζομένους:

·         της Ελληνικής  Χαλυβουργίας  που  απεργούν από τις 31 Οκτώβρη, αντιστεκόμενοι στις απολύσεις και στα αντιδραστικά σχέδια της εργοδοσίας τους.

·          του τηλ. σταθμού ALTER και των εφημερίδων Ελευθεροτυπία,  και Κόσμος του Επενδυτή, καθώς και των άλλων ΜΜΕ που απεργούν για τη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

·         της  3Ε  Εκτυπωτικής που προέβησαν σε επίσχεση εργασίας και ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στον εργοδότη τους, που αφού τους άφησε απλήρωτους επί 6 μήνες τελικά έκλεισε την επιχείρηση και εξαφανίστηκε. Σημειώνουμε ότι η επιχείρηση αυτή είχε αναλάβει να εκδώσει 12 τίτλους σχολικών βιβλίων του Δημοτικού και του Γυμνασίου  τα οποία βέβαια δεν πρόκειται να φθάσουν στα σχολεία…!

   Οι αγώνες των εργαζομένων σε αυτές και πολλές άλλες επιχειρήσεις και υπηρεσίες, έρχονται να δώσουν μια απάντηση στα νέα εξοντωτικά μέτρα που οδηγούν στον εργασιακό μεσαίωνα τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με τις μαζικές απολύσεις, με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και του κατώτατου ημερομισθίου, την υποβάθμιση των εργασιακών σχέσεων, με το νέο μισθολόγιο- φτωχολόγιο, τον ευτελισμό της υγειονομικής περίθαλψης και την χρεωκοπία των ασφαλιστικών ταμείων μας.

  Εμείς οι καθηγητές δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους αγώνες των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και παλεύουμε ώστε οι κοινοί μας αγώνες να ανατρέψουν την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που προσπαθεί να ρίξει τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και κυρίως στους μισθωτών και τους συνταξιούχους, στέλνοντας πολλούς από αυτούς στην ανεργία και την εφεδρεία.

Για το Δ.Σ

   Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

 Κορδής  Νεκτάριος                                     Ποταμιάνος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]