ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Στην εκπομπή «Le Monde En Marche» («Ο κόσμος εν κινήσει») του γαλλικού καναλιού France 5, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης τι απαντά σε αυτούς που λένε ότι «δεν πρέπει να πληρώσουμε το χρέος γιατί δε μας ανήκει». Η απάντηση του Θ. Πάγκαλου είναι μνημειώδης: «Αναφέρεστε στους “Αγανακτισμένους;” Λοιπόν, αυτοί είναι μείγμα αποτελούμενο από κομμουνιστές,φασίστες και μαλάκες»! Συμπλήρωσε δε ότι «κάποιοι λένε πως ο δανεισμός αυξάνει το χρέος… Μα αν δεν δανειστούμε πως θα αποπληρώσουμε το χρέος;».


Συναδέλφισσες,συνάδελφοι
Μετά και τις τελευταίες αυτές δηλώσεις ΠΑΓΚΑΛΟΥ προκύπτει ένα απλό ερώτημα:
Εαν ο Χ εκπαιδευτικός έβγαινε σε ένα γαλλικό κανάλι στολίζοντας τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης με τους χαρακτηρισμούς αυτούς θα εισέπραττε μια μήνυση με την οποία ο Πάγκαλος θα διεκδικούσε παράλληλα και μια χοντρή αποζημίωση για ηθική βλάβη! 
Τη στιγμή λοιπόν που καθυβρίζονται  τόσοι άνθρωποι, καλό θα ήταν η εκπαιδευτική κοινότητα να προχωρήσει σε μια ανάλογη κίνηση.Ομαδική μήνυση κατά του υβριστή! Ακόμα καλύτερα η κίνηση αυτή να γινόταν από τις δύο ομοσπονδίες ΟΛΜΕ- ΔΟΕ ή από πολλές ΕΛΜΕ και συλλόγους δασκάλων.Μια τέτοια ενέργεια με απαίτηση μέγιστης αποζημίωσης που θα διατεθεί για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει ο χειμαζόμενος πολίτης πιστεύω θα σηματοδοτούσε κάτι διαφορετικό και ίσως ελπιδοφόρο...
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]