ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Μ…ΕΣ»!!!

E-mailΕκτύπωσηPDF
ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος χτύπησε ξανά! Αυτή τη φορά, οαντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου επέλεξε τη γαλλική τηλεόραση για να ξεδιπλώσει τον πλούτο αγοραίων εκφράσεων που διαθέτει και να βάλλει ενάντια στους «Αγανακτισμένους» και στις μαζικές διαδηλώσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, λέγοντας ότι στα κινήματα των πλατειών συμμετείχαν «κομμουνιστές», φασίστες» και «μαλάκες»!
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Le Monde En Marche» («Ο κόσμος εν κινήσει») του γαλλικού καναλιού France 5, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης τι απαντά σε αυτούς που λένε ότι «δεν πρέπει να πληρώσουμε το χρέος γιατί δε μας ανήκει». Η απάντηση του Θ. Πάγκαλου είναι μνημειώδης: «Αναφέρεστε στους “Αγανακτισμένους;” Λοιπόν, αυτοί είναι μείγμα αποτελούμενο από κομμουνιστές,φασίστες και μαλάκες»! Συμπλήρωσε δε ότι «κάποιοι λένε πως ο δανεισμός αυξάνει το χρέος… Μα αν δεν δανειστούμε πως θα αποπληρώσουμε το χρέος;». 
Η παραπάνω δήλωση έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο προκλητικότητας και χυδαιότηταςτου αντιπροέδρου των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, που, ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνει το «μαζί τα φάγαμε», το «τεμπέληδες έλληνες», το «πιο διεφθαρμένοι οι πολίτες από τους πολιτικούς», κά.
Όταν δε ο Θ. Πάγκαλος παραδέχεται ότι στις κινητοποιήσεις του καλοκαιριού συμμετείχαν πανελλαδικά περίπου 2.000.000 πολίτες και εργαζόμενοι της χώρας, προφανώς τους ταυτίζει με κάποιον από τους τρεις χαρακτηρισμούς. Φυσικά, ακόμα πιο επικίνδυνη είναι η θέση του περί χρέους, στην οποία αναπαράγει,σαν χαλασμένο γραμμόφωνο, τη γνωστή φαύλη επιχειρηματολογία «δανεισμού – χρέους», υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα την αντίληψη του ελληνικού λαού που καλείται να πληρώσει το λογαριασμό για δάνεια από τα οποία δεν επωφελήθηκε ποτέ!
πηγη:ISKRA Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011.
12:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]