ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Άλιμος, 24 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας καταδικάζει την επέμβαση των ΜΑΤ στο "Κέντρο Έκδοσης Εντολών" της ΔΕΗ. Ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα σταματήσει τους αγώνες των εργαζομένων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Πολλοί Δήμοι έχουν αποφασίσει να σταθούν στο πλευρό των δημοτών τους ενάντια στο "χαράτσι" της ΔΕΗ. Κάποιοι Δήμοι στέκονται στο ύψος τους είτε στέλνοντας εξώδικη διαμαρτυρία στη ΔΕΗ, είτε ζητώντας να εξουσιοδοτηθεί ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου για περαιτέρω ενέργειες και αναδεικνύοντας τις τεκμηριωμένες αμφισβητήσεις σχετικά με τη συνταγματικότητα του Ν. 4021/2011. Για το συγκεκριμένο νόμο έχουν ήδη ασκηθεί αιτήσεις ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας (ανάμεσά τους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών), οι οποίες θα εκδικαστούν συνολικά στη συνεδρίαση της 2 Δεκεμβρίου 2011.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας παρακολουθώντας το "κίνημα ενάντια στα χαράτσια" να διευρύνεται μέρα με τη μέρα μέσα στον Νοέμβρη, προτείνει στους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινήσεις των Δήμων και στις κινήσεις πολιτών που αναπτύσσονται αυτή την περίοδο. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στηρίζει κάθε συλλογική δράση ενάντια στα φοροχαράτσια και καλεί τους συναδέλφους σε άρνηση πληρωμής τους.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η συσπείρωσή μας στο σωματείο και η συμμετοχή μας στους αγώνες των εργαζομένων θα βάλει φρένο στον αντιλαϊκό κατήφορο, θα ανατρέψει αυτή την πολιτική.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]