ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ


  ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ

Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και η ηρωική μάχη του λαού της Αθήνας, σηματοδοτούν το τέλος ενός κύκλου αλλά και την αρχή μιας νέας  συγκλονιστικής και ελπιδοφόρας πορείας του εργατικού λαϊκού κινήματος που άνοιξε πριν ενάμιση χρόνο, όταν ξεκινούσε ο παρατεταμένος αγώνας ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ– ΕΕ – ΔΝΤ– κεφαλαίου να φορτώσουν την κρίση στην πλάτη του λαού και να σφαγιάσουν τους εργαζόμενους.

Το μαύρο αντιδραστικό μπλοκ εξουσίας του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ. και του  ΛΑΟΣ σε κοινό μέτωπο με το ΔΝΤ και την  Ε. Έ, προσχωρούν  ακάθεκτοι  στην εφαρμογή των πιο αντιδραστικών αντεργατικών μέτρων  των τελευταίων δεκαετιών, μέσω των διαδοχικών μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Το πρόσθετο πακέτο ‘’βοήθειας’’ των 109 δις, δεν είναι τίποτα περισσότερο από  ένα νέο τοκογλυφικό δάνειο, που θα φορτωθεί πάλι στις πλάτες του λαού, ενώ παράλληλα διοχετεύεται νέος πακτωλός χρημάτων στις ελληνικές τράπεζες.  Στα πλαίσια αυτών των πολιτικών, τα εισοδήματα των εργαζομένων καρατομούνται, τα ασφαλιστικά δικαιώματα καταργούνται, οι εργασιακές σχέσεις διαλύονται, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά εμπορευματοποιούνται, τα δημοκρατικά δικαιώματα περιορίζονται η κοινωνία οδηγείται στην βαρβαρότητα. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είναι δραματικά για τους εργαζόμενους και την κοινωνία, αφού η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο, η φτώχεια και η εξαθλίωση διευρύνονται πλήττοντας την πλειοψηφία του πληθυσμού.

Η κυβέρνηση του Μνημονίου και της καταστολής σε αγαστή συνεργασία και «συναίνεση» με τη ΝΔ και τους φασίστες του ΛΑΟΣ προχώρησε στην ψήφιση του νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση, του νόμου που καταργεί τη δωρεάν παιδεία και οδηγεί στο πανεπιστήμιο της αγοράς, διαλύει τα πτυχία, επιβάλλει τη λειτουργία με όρους επιχείρησης.


ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

 Να Διεκδικήσουμε το «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» της εποχής μας ενάντια στη «χούντα» κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου.
 

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ-
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  19:00
Στο στέκι της Επιτροπής  Όθωνος και Αμαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]