ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Ειδικό 2ετές τέλος επί της δομημένης ακίνητης περιουσίας 4 ευρώ/ τμ (μεσοσταθμικά), που θα εξαρτάται από την περιοχή και την τιμή ζώνης, τη χρήση και άλλα κριτήρια, όπως την ένταξη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ κλπ. Θα κινείται μεταξύ 0,5 έως 10 ευρώ.
Απόδοση στο κράτος ενός μισθού των αιρετών αρχόντων!
Προσέξτε όμως το λόγο των εισπρακτικών μέτρων: Ως υποκατάστατο της αδυναμίας είσπραξης εσόδων και ομολογίας σύλληψης της φοροδιαφυγής! Αυτά δια στόματος πρωθυπουργεύοντος κατόπιν ομόφωνης απόφασης του υπ. Συμβουλίου, που συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη! Δεν ανακοινώνουν μέτρα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, (δε μπορεί να μην υπάρχουν αποτελεσματικά μέτρα, στις άλλες χώρες πώς εφαρμόζονται;) & αποτελεσματικής είσπραξης φόρων, δεν ανακοινώνουν αύξηση φόρων για εκείνους που έχουν, αύξηση φόρων  των τραπεζών, μείωση των έμμεσων φόρων κλπ αλλά εύκολα φορομπηχτικά, εισπρακτικά μέτρα (άραγε ποιος ευφάνταστος οικονομικός νους τα συνέλαβε;), που επιβραβεύουν και διαιωνίζουν τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας!
Α! & κάτι ακόμη! Καλούν τον εφοπλιστικό κόσμο και τους μεγάλους επιχειρηματίες, Έλληνες στην καταγωγή, να συνεισφέρουν και αυτοί, ως άλλοι ευεργέτες για να σωθεί η πατρίδα! Σχόλιο δικό μου: Όσοι ανταποκριθούν προφανώς θα το κάνουν με το αζημίωτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]