ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι.
Πάνω από 20 μήνες τώρα, οι εργαζόμενοι και ο λαός μας βιώνουν μια δραματική κατάσταση.
Στο όνομα δήθεν της «σωτηρίας» της χώρας από την χρεοκοπία, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη των πολιτικών τους εταίρων στη Βουλή πολιτικούς τους εταίρους στη Βουλή (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ) και σε απόλυτο συγχρονισμό με την Τρόικα, οδηγούν μια ολόκληρη χώρα και έναν λαό σε μια ανεξέλεγκτη πορεία οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής εξαθλίωσης.
Σήμερα πια βρισκόμαστε στην εφαρμογή του (νέο-θατσερικής έμπνευσης) τερατουργήματος που ακούει στο όνομα «Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής». Πρόκειται για την πλέον βάρβαρη και σε ελάχιστο χρόνο υλοποίηση των πιο άγριων αντιλαϊκών, αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων, που γνώρισε ποτέ Ευρωπαϊκή χώρα!
Γίνεται πλέον αντιληπτό στον καθένα ότι με πρόσχημα το χρέος επιχειρείται στη χώρα μας και την Ευρώπη μια νέα βίαιη ανατροπή των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των κοινωνιών προς όφελος του κεφαλαίου.
Η κινεζοποίηση των δικαιωμάτων μας για να αυξηθούν τα υπερκέρδη των πολυεθνικών, αποτελεί το βασικό τους στόχο και η Ελλάδα έγινε το πειραματόζωο, για να επεκταθούν αυτές οι πολιτικές σε όλη την Ευρώπη. Όμως αυτές οι πολιτικές όπως αποδείχτηκε και από το πρώτο μνημόνιο αλλά και μετά τη συμφωνία στη σύνοδο κορυφής, της 21ης Ιουλίου και τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης, είναι εγκληματικές και παρά τις δραματικές επιπτώσεις τους στους εργαζόμενους και το λαό οδηγούν σε νέα αδιέξοδα. Έριξαν την οικονομία σε βαθειά ύφεση, αύξησαν το χρέος και τον πληθωρισμό και οδήγησαν την ανεργία στα ύψη.
Παρόλα αυτά Κυβέρνηση και τροϊκανοί, επιμένουν στο καταστροφικό τους έργο.  Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και οι εφαρμοστικοί του Νόμοι,  ρίχνουν την οικονομία σε ακόμα πιο βαθιά ύφεση (5,5%), εκτινάζουν την ανεργία σε ποσοστά που θα ξεπεράσουν το 25%, πετσοκόβουν ακόμα παραπάνω τους μισθούς σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καρατομούν  εκ νέου τις συντάξεις, διαλύουν ότι απέμεινε από τις εργασιακές σχέσεις και τις συλλογικές συμβάσεις.
Ταυτόχρονα αρχίζει να υλοποιείται το πρωτοφανές πρόγραμμα για το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού, την εκποίηση σε τιμή ευκαιρίας όλων των δημοσίων επιχειρήσεων και την εμπορευματοποίηση όλων των κοινωνικών αγαθών, από το νερό και την ενέργεια, μέχρι την Υγεία και την Παιδεία.
Για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου, η Κυβέρνηση, επειδή ακριβώς δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, θα συνεχίσει να καταφεύγει στην παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, στον αυταρχισμό, στη βία, στην στοχοποίηση και διαπόμπευση όλων όσων (συνδικάτα, κινήματα, κινήσεις πολιτών), προσπαθούν να αντισταθούν στην συντελούμενη κοινωνική βαρβαρότητα

Τι σημαίνουν τα νέα μέτρα για όλους μας.
Τα αποτελέσματα αυτής της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής για τους ανέργους, τους εργαζομένους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τους συνταξιούχους, τους νέους αλλά και για τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και αγρότες θα έχουν τις πλέον δραματικές επιπτώσεις για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οι ζωές όλων μας αλλάζουν προς το χειρότερο. Αυτόν το Σεπτέμβριο, η εφαρμογή των σκληρών ανάλγητων μέτρων μας οδηγεί στην φτώχεια, στην κοινωνική εξαθλίωση, στην περιθωριοποίηση.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ: ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,
ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ

Επιβάλλουν τόσο δυσβάσταχτες και άδικες φορολογίες, που εξαντλούν μέχρι τελικής πτώσεως τις εργατικές και λαϊκές οικογένειες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, ενώ την ίδια στιγμή δίνουν νέα προνόμια στις επιχειρήσεις και η μεγάλη φοροδιαφυγή μένει στο απυρόβλητο. Πρόκειται για την πλέον βίαια ανακατανομή του πλούτου σε βάρος των εργαζομένων.
·         το αφορολόγητο εισόδημα μειώθηκε στα 8.000 €, με αποτέλεσμα να κληθεί να πληρώσει φόρο ακόμα και ο εργαζόμενος των 570 €!.
·         επιβάλλεται πρόσθετος κεφαλικός φόρος («εισφορά αλληλεγγύης») ακόμα και για τα εισοδήματα των 12.000 €, δηλαδή για τους εργαζόμενους των 850 €. Με άλλα λόγια, μια οικογένεια δύο εργαζομένων με ετήσιο εισόδημα 40.000€ , καλείται να πληρώσει πρόσθετο φόρο (πλην αυτού που ήδη έχει καταβάλλει στην εφορία) 800 €, ενώ την ίδια στιγμή καταργείται το bonus της έκπτωσης από τις αποδείξεις.
·         οι ελεύθεροι μικροεπαγγελματίες φορολογούνται με 300 €, ακόμα και οι εργαζόμενοι που αναγκάζονται να εργάζονται με το γνωστό «μπλοκάκι», ενώ του χρόνου το χαράτσι αυτό θα φθάσει στα 500 €.
·         Κόβονται δραστικά μέχρι εξαφανίσεως οι φοροαπαλλαγές, που πρώτα από όλους ανακούφιζαν σε ένα βαθμό τις λαϊκές οικογένειες: ιατρικά έξοδα, φροντιστήρια, ασφαλιστικές εισφορές, τόκοι στεγαστικών δανείων. Η επιβάρυνση αυτή προκαλεί πρόσθετα βάρη για μέση οικογένεια που θα υπερβούν τα 300 €
·         Ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης αυξάνεται, ώστε σταδιακά να προσεγγίσει αυτόν του πετρελαίου κίνησης, με αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά να μην μπορούν ούτε να ζεσταθούν το χειμώνα. Ακόμα και στο φυσικό αέριο επιβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης, που αυξάνει το κόστος του, 50 € ετησίως.
·         Η αύξηση του ΦΠΑ και στην εστίαση (καφετέριες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία)  σε 23% δίνει το τελειωτικό χτύπημα και στην οικονομία, και στους μικρούς επαγγελματίες και στους εργαζόμενους.
·         Και αν δεν φθάνουν αυτά έχουμε και συνέχεια: αύξηση τεκμηρίων διαβίωσης, μείωση αφορολογήτου ορίου ακίνητης περιουσίας, αύξηση 10% στα τέλη κυκλοφορίας
Την ίδια στιγμή στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν προβλέπεται η είσπραξη ούτε ενός (1) Ευρώ από την φοροδιαφυγή!, ενώ μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές για τις επιχειρήσεις.

ΜΙΣΘΟΙ – ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η επιβολή της απόλυτης  εργασιακής ευελιξίας και της υποαπασχόλησης  με την ταυτόχρονη απότομη και δραματική  συμπίεση προς τα κάτω των μισθών του συνόλου των εργαζομένων, συνεχίζεται με ακόμα πιο βάρβαρους ρυθμούς. 
·                     Στον ιδιωτικό τομέα, η εκβιαστική μείωση των μισθών έως και 30% υπό το καθεστώς του τρόμου της απόλυσης, είναι καθημερινό φαινόμενο που γενικεύεται ανεξέλεγκτα. Υποχρεωτική μερική απασχόληση, εργασία 2-3 ημερών την εβδομάδα, ειδικές επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις με οριζόντιες μειώσεις μισθών από 10-20%, διαθεσιμότητες, απασχόληση νέων με μισθούς 601 € μικτά, δηλ.  20% κάτω από αυτούς της Γενικής Εθνικής Συλλογικής Εργασίας, προγράμματα «κοινωφελούς»εργασίας 5 μηνών για 625 € μικτά μηνιαίως! είναι το σημερινό πραγματικό καθεστώς. Ένα καθεστώς απόλυτης εργοδοτικής εκμετάλλευσης και ευελιξίας, που βασίζεται στο σύνολο της νομοθεσίας που ψήφισε η Κυβέρνηση μέσα στο 2010-2011, με πρόσχημα τη δήθεν βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και τη δήθεν  αποφυγή των απολύσεων, που ξεπέρασαν τις 300.000 πέρισυ.
·                     Στο δημόσιο τομέα, μετά την περικοπή κατά 50% όλων σχεδόν των επιδομάτων και το πάγωμα της μισθολογικής εξέλιξης, ήδη η Κυβέρνηση ετοιμάζει το νέο «Μισθολόγιο». Στην ουσία πρόκειται για ένα νέο «Φτωχολόγιο» που θα εφαρμοστεί και στους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ, το οποίο θα μειώσει ακόμα περισσότερο τους ήδη μειωμένους από τα μέτρα του πρώτου Μνημονίου μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και θα τους μετατρέψει  μέσα σε 1,5 μόλις χρόνο σε εργαζόμενους φτωχούς, οι οποίοι θα έχουν υποστεί μείωση εισοδήματος πάνω από 30%.  Έτσι, η δημόσια διοίκηση, υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο για τους πολίτες και γίνεται κι αυτή ένας χώρος φθηνής και ευέλικτης εργασίας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΝΕΕΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Μέσα σε μια οικονομία που ολοένα και βουλιάζει στην ύφεση και τείνει να νεκρωθεί, όταν η ανεργία έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, η υποαπασχόληση, οι ευέλικτες μορφές εργασίας και οι πενιχροί μισθοί έχουν γίνει καθεστώς, τα ασφαλιστικά μας ταμεία καταρρέουν από την έλλειψη εσόδων, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε δραματική μείωση των παροχών υγείας, σε πετσόκομμα των συντάξεων (κύριων και επικουρικών). Η νέα (τρίτη) μεγάλη ανατροπή του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος.
Ήδη με το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα:
·                     Θεσπίζονται νέα κλιμακωτά χαράτσια (ειδικές εισφορές, από 6% και πάνω για τους δήθεν «μεγαλοσυνταξιούχους και όσους είναι κάτω των 60 ετών
·                     Επιβάλλεται επιπλέον εισφορά  έως 3%  και στις επικουρικές συντάξεις που ξεπερνούν τα 300 €, ενώ μέσα στο φθινόπωρο η Τρόικα έχει ζητήσει νέα μείωσή τους σε ποσοστό που θα φθάνει και το 40%
·                     Οι κλίμακες του ΕΚΑΣ αναπροσαρμόζονται έτσι ώστε να λαμβάνουν το βοήθημα ακόμα λιγότεροι συνταξιούχοι.
·                     Μειώνονται κατά 6%  και μάλιστα αναδρομικά από 1.1.201, οι συντάξεις των ναυτικών.
·                     Περικόπτεται άμεσα και  κατά 10% το εφάπαξ όλων των δημοσίων υπαλλήλων και η καταβολή καθυστερεί για 4 και πλέον χρόνια.
·                     Ο κατάλογος των ΒΑΕ  συρρικνώνεται χωρίς καμιά τεκμηρίωση και επιστημονική μελέτη, ώστε να ικανοποιηθεί ο μνημονιακός κανόνας που θέλει μόνο το 10% των εργαζομένων να θεωρείται ότι δουλεύει σε βαριές και ανθυγιεινές εργασίες!
·                     Οι παροχές υγείας, πετσοκόβονται κι αυτές μέσω του νέου ασφαλιστικού οργανισμού (ΕΟΠΠΥ) που αφορά όλους τους ασφαλισμένους, όλων των Ταμείων.

ΑΝΕΡΓΟΙ – ΑΝΕΡΓΕΣ: ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

Οι σκληρές, ανάλγητες και καταστροφικές πολιτικές της Κυβέρνησης και της Τρόικας, έχουν εκτοξεύσει την επίσημη και καταγγεγραμένη ανεργία στο 16,6% (έναντι 12% τον Μάιο του 2010) δηλαδή πάνω από  822.000 ανθρώπους. Η πραγματική ανεργία  θα αφορά σε λίγο πάνω από 1,2 εκατ. ανθρώπους, αλλά βλέπουμε την Κυβέρνηση να αδιαφορεί εγκληματικά για αυτούς, χωρίς να παρέχει ένα ελάχιστο δίχτυ ασφαλείας (αυτή τη στιγμή το πενιχρό επίδομα ανεργίας των 450 € δεν το λαμβάνουν παραπάνω από 200.000 άνθρωποι, και αυτό μόνο για ένα χρόνο).
Την ίδια στιγμή το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα περιόρισε τα επιδόματα ανεργίας στους 18 μήνες μέσα σε μια τετραετία, μειώνει το ύψος τους και περιορίζει τον αριθμό των ανέργων που δικαιούνται τα έκτακτα επιδόματα του Πάσχα και των Χριστουγέννων.
Σήμερα έρχεται η Τρόικα και ζητά να μπουν εισοδηματικά κριτήρια στα επιδόματα ανεργίας και η Κυβέρνηση σπεύδει να την ικανοποιήσει. Οι τεκμηριωμένες προβλέψεις για την πορεία της ανεργίας (έκθεση ΙΝΕ-ΓΣΕΕ) κάνουν λόγο για ποσοστά τα οποία στο τέλος της χρονιάς θα προσεγγίσουν το 25-30%.
Ταυτόχρονα η κυβέρνηση με το πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο, τις απολύσεις, τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών, και το θεσμό της εργασιακής εφεδρείας οδηγεί νέους εργαζόμενους στην ανεργία και ανοίγει την κερκόπορτα για απολύσεις ακόμη και μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ –ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Στο θατσερικό λεξιλόγιο της Τρόικας και της Κυβέρνησης, οι έννοιες δημόσιο, κρατικό, κοινωνικό είναι δαιμονοποιημένες και θεωρούνται υπεύθυνες για όλα τα δεινά το δημόσιο χρέος και τα ελλείμματα. Οποιοσδήποτε επιμένει να μιλά για την αναγκαιότητα της υπεράσπισης των δημοσίων αγαθών και να τους θεωρεί μοχλούς μιας υγιούς ανάπτυξης σε όφελος των πολιτών και της Κοινωνίας στοχοποιείται και να διαπομπεύεται.
Με το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στο χέρι, προχωρούν άμεσα και με απίστευτη ταχύτητα, στο μεγαλύτερο πρόγραμμα ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας και ιδιωτικοποιήσεων, που γνώρισε ποτέ Ευρωπαϊκή χώρα! Με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης των δανείων και της μείωσης του δημοσίου χρέους, εκποιούν σε τιμές ευκαιρίας το σύνολο των δημοσίων επιχειρήσεων και της περιουσίας του ελληνικού λαού. Είναι μια τόσο καταστροφική πολιτική, η οποία όχι μόνο δεν πρόκειται να σώσει τη χώρα, αλλά αντίθετα εκχωρεί στο κερδοσκοπικό ιδιωτικό Κεφάλαιο, τους μόνους πόρους και τα εργαλεία που μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και σε μια πιο δίκαια αναδιανομή του πλούτου.
Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι θα στερηθούν την καθολική και φθηνή πρόσβαση σε βασικά αγαθά όπως το νερό, η ενέργεια, οι επικοινωνίες, οι συγκοινωνίες. Θα εκχωρηθούν σε ιδιώτες και θα καταστούν πανάκριβα για το λαό. Βασικές δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, μετατρέπονται μέσα σε ελάχιστους μήνες σε ιδιωτικές κερδοσκοπικές επιχειρήσεις με ακριβά τιμολόγια και παροχές για λίγους. Ο νόμος για τα Πανεπιστήμια, οι δραματικές περικοπές στην Υγεία, την Παιδεία και στις κοινωνικές παροχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση των πάντων. 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

Απέναντι σε αυτές τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές που μας οδηγούν τελικά σε ένα οικονομικό και κοινωνικό ολοκαύτωμα, υπάρχει ελπίδα, λύση, προοπτική. 
Οι μεγάλες κινητοποιήσεις των συνδικάτων, των κινημάτων και των απλών πολιτών σε πλατείες και δρόμους, όλο το προηγούμενο διάστημα, έδειξαν ότι υπάρχει η δυνατότητα των εργαζομένων και του λαού, να ανατρέψει αυτές τις βάρβαρες πολιτικές, που μας επιβάλλουν τα Μνημόνια και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Σήμερα, ολοένα και περισσότερος κόσμος, προστίθεται στους χαμένους του Μνημονίου, σε όλους  αυτούς που οι πολιτικές της Κυβέρνησης και της Τρόικας, τους εξωθούν σε μια βίαια πτώση του βιοτικού τους επιπέδου με κάθε μέσο.
Είναι οι εργαζόμενοι και ο κόσμος της επισφαλούς εργασίας. Είναι  οι απολυμένοι και οι άνεργοι. Είναι οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες. Είναι οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι τα αδύναμα λαϊκά στρώματα. Είναι όλοι αυτοί που συναντήθηκαν στις πλατείες και διαδήλωσαν την εναντίωσή τους απέναντι στην βαρβαρότητα των Μνημονίων.
Όλος αυτός ο κόσμος, είναι ο λαϊκός παράγοντας ο οποίος  συνιστά τη νέα κοινωνική πλειοψηφία, που εκ των πραγμάτων έχει κοινά αιτήματα και στόχους.
Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα μπορούν και πρέπει να γίνουν καθοριστικό σημείο αναφοράς και συσπείρωσης όλων αυτών των ευρύτατων κοινωνικών δυνάμεων με πολιτικά αιτήματα και χαρακτηριστικά, που θα ανατρέψουν αυτές τις βάρβαρες πολιτικές και αυτούς που τις εφαρμόζουν.
Οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να πιέσουμε τις πλειοψηφίες των συνδικαλιστικών ηγεσιών να εγκαταλείψουν συμβιβαστικές και συντεχνιακές πρακτικές και να οργανώσουμε ένα διαρκή και μαζικό, αυτόνομο, ταξικό αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των κυβερνήσεων και των πολιτικών υποστηρικτών τους.
Να συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά σ’ όλες τις κινητοποιήσεις.
Στις 9 Σεπτέμβρη στην Πλατεία Συντάγματος.
Στις κινητοποιήσεις των φοιτητών και της Ακαδημαϊκής κοινότητας για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ.
Στις 10 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη στη Δ.Ε.Θ. να προετοιμάσουμε νέα γενική απεργία.
Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε:

                      την απεμπλοκή της χώρας από το καταστροφικό Μνημόνιο και τα τοκογλυφικά χωρίς τέλος δάνεια, δημιουργώντας τις πολιτικές προϋποθέσεις για μια άλλη πορεία της χώρας.
                      την επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους με στόχο τη διαγραφή ενός πολύ μεγάλου μέρους του και την αναπτυξιακή παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας με ριζική αναδιανομή εισοδημάτων προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας στους εργασιακούς χώρους, στους δρόμους, τις πλατείες και τις γειτονιές για:

                      να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου, για επαναφορά και διεύρυνση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
                      ανατροπή του ξεπουλήματος του δημοσίου πλούτου και των ιδιωτικοποιήσεων. Προστασία και αναβάθμιση των Δημόσιων Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών.


ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ -ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΔΕΘ)
10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011- ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΩΡΑ 6.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]