ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                                Αιγάλεω 16/09/2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη  22 Σεπτεμβρίου 2011 στην διασταύρωση της Ιεράς Οδού και Θηβών στις 11 π.μ. για τις ελλείψεις βιβλίων και καθηγητών – δασκάλων στα σχολεία.
Τη συγκέντρωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτο-βάθμιας εκπαίδευσης  Αιγάλεω και σύλλογοι γονέων της περιοχής μας.
Συναδέλφισσες,συνάδελφοι
 τα οικονομικά και εκπαιδευτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι οξυμμένα και αναμένεται να οξυνθούν ακόμα περισσότερο την χρονιά που έρχεται. Οι μισθοί μας έχουν γίνει μισθοί πείνας και η εκπαίδευση υποβαθμίζεται συνεχώς. Έτσι ο αγώνας για την εκπαίδευση είναι πλέον αναγκαιότητα και η ενότητα καθηγητών, δασκάλων, γονιών και μαθητών πρέπει να εκφραστεί σε κοινούς αγώνες για την παιδεία. Γι αυτό η ΕΛΜΕ σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά και δυναμικά στην κοινή μας συγκέντρωση.
Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι για την ημέρα της συγκέντρωσης η ΔΟΕ έχει κηρύξει 24-ωρη απεργία και η ΟΛΜΕ τρίωρη στάση εργασίας (11π.μ-2μ.μ) και ότι στις 1μ.μ οργανώνεται πανεκπαιδευτικό συλλαλη-τήριο στα προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ


Ο Πρόεδρος

Γιάννης Ποταμιάνος



Ο Γεν. Γραμματέας

Κορδής Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]