ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

           Π. Ε.  ΑΙΓΑΛΕΩ

             Ρ. Φεραίου &  Π. Π. Γερμανού                              Αιγάλεω 27/6/11
                 Τηλ: 210- 5981935
                                                                            
 Το Μεσοπρόθεσμο δε θα περάσει!
   Ένα χρόνο τώρα κυβέρνηση, ΔΝΤ, Τρόικα και τραπεζίτες «χτίζουν» το μέλλον μας, γκρεμίζοντας κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα, καταργώντας κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, βυθίζοντας στην ανεργία και στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία.
    Ένα χρόνο τώρα Κυβέρνηση, Κεφάλαιο, Ε.Ε. και ΔΝΤ προωθούν το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, την κατεδάφιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και υπηρεσιών (παιδεία, υγεία, ασφάλιση κ.λπ.), την πιο βάρβαρη επιδρομή στα εργατικά δικαιώματα .  
    Όπως γίνεται φανερό και από το σύμφωνο για το ευρώ επιδιώκεται να εγκαθιδρυθεί οικονομική χούντα, όπου οι εργαζόμενοι θα γίνουμε κυριολεκτικά η καύσιμη ύλη για να αυξηθεί η κερδοφορία της οικονομικής ολιγαρχίας.
     Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά στο λαϊκό κίνημα που αναπτύσσεται στους χώρους δουλειάς και στις λαϊκές συνελεύσεις στις πλατείες, για να ΜΗΝ περάσει ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
- Να συμμετέχουν στην περικύκλωση της Βουλής στις 28-29/6 για να αποτρέψουμε μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
     Δε μας ξεγελάνε με επικοινωνιακούς ελιγμούς. Δε μας σταματούν οι κάλπικοι ανασχηματισμοί, οι θρασύδειλες δηλώσεις του Πάγκαλου για τανκς, το δίλημμα «Μνημόνιο ή Χρεοκοπία». Γιατί ξέρουμε ότι τα διαφορετικά προσωπεία τους κρύβουν την ίδια πολιτική. Γιατί ξέρουμε ότι τα μνημόνιά τους οδηγούν στην χρεοκοπία της κοινωνίας.
Κλιμακώνουμε αποφασιστικά τους αγώνες μας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Μνημονίων, της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της Ε.Ε., του ΔΝΤ και κάθε επίδοξου διαχειριστή αυτής της πολιτικής.
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

- ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΤΡΙΤΗ 10 Π.Μ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
- ΤΕΤΑΡΤΗ 8 π.μ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΟΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ)
Το ΝΕΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
28 και 29 Ιούνη, 48 ώρες ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Για το Δ.Σ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]