ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Συνάδελφοι
Μετά τη χθεσινή εξέλιξη στο 15ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ  θεωρώ ότι η παράταξη οφείλει άμεσα ( ακόμη και σήμερα) να βγάλει μια απλή ανακοίνωση με 4 βασικούς άξονες:
1.       Να διατυπωθεί η ξεκάθαρη άποψη των ΣΕΚ προς την Εκπαιδευτική Αριστερά για Ενωτικά ψηφοδέλτια  μπροστά  στις τόσο κρίσιμες εξελίξεις.
2.       Να αναφερθεί  η άρνηση  στην πρόταση αυτή και η προσπάθεια των Παρεμβάσεων  κυρίως, με τη λογική των διαδρόμων και της κουβεντούλας, να επηρεάσουν  τους αντιπροσώπους  του δικού μας χώρου για να τους στηρίξουν!
3.       Να δοθεί στη δημοσιότητα το σχέδιο απόφασης του 15ου συνεδρίου  και να αναφερθεί ότι απορρίφθηκε από ΠΑΣΚ-ΠΑΜΕ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ .
4.       Οι  καθηγητές οφείλουν να ξέρουν  ποιοι είναι εκείνοι που με τη στάση τους δεν επέτρεψαν  σε ένα πολιτικό συνέδριο να βγάλει και μια πολιτική απόφαση και οδηγούν την ομοσπονδία σε  μαρασμό και διάλυση.

Υ.Γ.  Συνάδελφοι  εδώ και 23 χρόνια που βρίσκομαι στη Μέση Εκπαίδευση παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις  για την ενότητα της Αριστεράς και πολύ περισσότερο της Εκπαιδευτικής Αριστεράς. Είχα την τιμή να είμαι ο πρώτος σύνεδρος  που μίλησε στο συνέδριο μετά τις τοποθετήσεις των Παρατάξεων. Στην ομιλία μου τόνισα την αναγκαιότητα της ενότητας  που θα έδινε μια άλλη προοπτική  σε μια τόσο ζοφερή  κατάσταση  υπενθυμίζοντας σε όλους ότι για μας Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  αλλά οι  καταστροφικές πολιτικές που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους.
Μετά τη χθεσινή εμπειρία το λιγότερο  που νοιώθεις είναι πίκρα και απογοήτευση.
Σχετικά με την πολιτική απόφαση  δεν περίμενα κάτι διαφορετικό  από την ΠΑΣΚ και  δυστυχώς από το ΠΑΜΕ. Από την άλλη μεριά όμως, η στάση των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ  αποτελεί  όνειδος και πολιτικό τυχοδιωκτισμό!  Η ηγεσία τους μετά την απόρριψη  του σχεδίου απόφασης  με πλατιά χαμόγελα  πανηγύριζαν  μιλώντας για  πολιτική νίκη! Αποτελεί άραγε πολιτική νίκη το σχέδιο 11 σημείων που παρουσίασαν στη συνέχεια  απαιτώντας να ψηφιστούν ξεχωριστά το καθένα! Με αποτέλεσμα να ψηφιστούν  3-4 με την ΠΑΣΚ και το ΠΑΜΕ να δηλώνουν ΠΑΡΩΝ και τη ΔΑΚΕ να δίνει γραμμή ανάλογα με το κάθε σημείο…
Συγχαρητήρια σύντροφοι των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ  το «αριστερόμετρό» σας χτύπησε κόκκινο!!!
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΔΗΣ – Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]