ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Από το "μαζί τα φάγαμε", τους "κοπρίτες" δημοσίους υπαλλήλους και άλλα πολλά, ο Θ. Πάγκαλος πέρασε τώρα στους "τεμπέληδες" 'Ελληνες έναντι των εργατικών Τούρκων!
Ας μην είμεθα αφελείς!
Η περίπτωση του Θ. Πάγκαλου δεν είναι απλώς η  παρέκκλιση ή μια γραφική έως επικίνδυνη εκδοχή της κυβερνητικής ρητορικής αλλά το απαραίτητο αν όχι ουσιαστικό καιοργανικό συστατικό της.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο κ. Πάγκαλος, στη διάρκεια επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε πως «ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σκληρά, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σήμερα μια σοβαρή οικονομική κρίση». Επιπλέον, κατά τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, «τους πάντες εκπλήσσει η εντυπωσιακή αλλαγή που συντελείται στην Τουρκία ότι οι Τούρκοι είναι πετυχημένοι και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση και ότι η Τουρκία είναι μια ισχυρή, οικονομικά και πολιτικά χώρα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι έχει πολλούς φίλους στην Τουρκία και υπογράμμισε ότι «αν και οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν πρόβλημα στο να πωλούν και να αγοράζουν εμπορεύματα από την Τουρκία, δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να ανοίξει η Θεολογική Σχολή στην Χάλκη και δεν μπόρεσαν να αρχίσουν επίσης τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λήμνου-Ίμβρου».«Όταν πήραν οι Έλληνες την Finansbank, οι εθνικιστικοί κύκλοι ενοχλήθηκαν. Όμως αυτή την στιγμή στο εξωτερικό είναι μία από τις πιο πετυχημένες ελληνικές εταιρείες» συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος, σύμφωνα με τη Hurriyet.
Ο Θ. Πάγκαλος μετά το θόρυβο που έγινε με τις δηλώσεις του από την Κωνσταντινούπολη, έκανεαπελπισμένες προσπάθειες να τις διαψεύεσει και να τις αποδώσει σε αποκυήματα φαντασίας...τωνδημοσιογράφων της Hurriyet!     ΠΗΓΗ:ISKRA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]