ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Δήλωση των ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣ και ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΘΕΜΗ
ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΟΛΜΕ από τις ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει τον ημερήσιο βομβαρδισμό της δημόσιας εκπαίδευσης, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αποδόμησή της.
Χτες ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την καθιέρωση απολυτηρίων Λυκείου δύο ταχυτήτων, επειδή ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Πανάρετος στο πρόσφατο weekend του (όπως είπε ο ίδιος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή) συνάντησε μαθητή που του είπε «γιατί να δίνω εξετάσεις πανελλαδικές αφού το μόνο που θέλω είναι το απολυτήριο του Λυκείου». Έτσι σχεδιάζεται στην Ελλάδα η εκπαιδευτική πολιτική!
Σήμερα ανακοινώθηκε ότι το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων θα ξεκινήσει στις 12 Μαΐου!! Αυτό στην πράξη σημαίνει δύο μήνες εξετάσεις και ουσιαστική διάλυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα. Έγιναν σκόνη τα μεγάλα λόγια με τα οποία πρόβαλαν πριν λίγες μέρες η Υπουργός και οι Υφυπουργοί της παιδείας τη μορφωτική «αναβάθμιση» του Λυκείου. Έδειξαν έτσι πόσο νοιάζονται για τη μόρφωση των παιδιών του λαού μας.
Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Για πρώτη φορά (για λόγους οικονομίας;) εξαναγκάζουν και τους μαθητές των εσπερινών λυκείων να εξεταστούν το πρωί μαζί με τους συμμαθητές τους των ημερησίων.
Η αδιαφορία των πολιτικών προϊσταμένων για το δημόσιο σχολείο και τους μαθητές είναι εξόφθαλμη πλέον.
Οι άνθρωποι θυσία στα θλιβερά λογιστικά τετράδια του Υπουργείου της (κατ’ ευφημισμό) Παιδείας.
Με την  υπογραφή της κας Διαμαντοπούλου και ολόκληρης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]