ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                                               Αιγάλεω 6/04/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ 15Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Την Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 και ώρα 10 π.μ θα γίνει η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την εκλογή των αντιπροσώπων μας στο 15ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.  Η Γ.Σ θα γίνει στο 9Ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Ιερά οδός και Ψαρών). Για την πραγματοποίηση της Γ.Σ θα δοθεί ελεύθερη μέρα σύμφωνα με το νόμο 1264/82

Την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 θα γίνουν οι εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ, στα Γραφεία της ΕΛΜΕ (Μοσχονησίων 23  Αιγάλεω, κτίριο των 1ου - 8ου Γυμνασίων Αιγάλεω)  από τις 8πμ έως τις 8 μ.μ.

Δικαίωμα ψήφου:

Οι αναπληρωτές, οι ΑΜΩ και οι ωρομίσθιοι έχουν πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα («εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι») στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας όπως π.χ. ΙΕΚ, ΑΕΙ, ΙΔΕΚΕ, ΠΕΚ, ΓΑΚ, Βιβλιοθήκες, κ.λπ. διατηρούν το δικαίωμα «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» κατά τη διάρκεια της απόσπασής τους και ψηφίζουν στις οργανικές τους θέσεις.
Ειδικότερα για τους συναδέλφους που έχουν διατεθεί ολικά στην Α/βάθμια Εκπ/ση και εφόσον δεν έχουν ήδη εγγραφεί σε ΕΛΜΕ, μπορούν να εγγράφονται και να ψηφίζουν στην ΕΛΜΕ στην οποία χωροταξικά ανήκει το δημοτικό σχολείο που  υπηρετούν.        
Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι συνάδελφοι που ψήφισαν στις εκλογές των «ΕΛΤΕΕ». 
Με βάση το συνολικό αριθμό των μελών που θα ψηφίσουν υπολογίζεται και ο αριθμός των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ στο Συνέδριο. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]