ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Κλιμάκωση των αγώνων τώρα!!!
Την τακτική της εκτόνωσης, του ροκανίσματος του χρόνου και της αποκλιμάκωσης των κινητοποιήσεων φαίνεται ότι επιλέγει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ.
Έτσι παρά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και τη μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε στην απεργία στις 23 Φλεβάρη, που έστειλε σαφές μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης των αγώνων, το συνδικαλιστικό κίνημα - με ευθύνη των πλειοψηφιών - βρίσκεται “χαμένο στη μετάφραση”. Πολύ περισσότερο μάλιστα, την περίοδο που οι εξελίξεις στο επίπεδο της χώρας μας αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα μπροστά στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, προδιαγράφονται δραματικές για τα δικαιώματα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση πρότεινε τόσο στην ΑΔΕΔΥ όσο και στη ΓΣΕΕ, μετά την επιτυχία της απεργίας στις 23 Φλεβάρη, τη διαμόρφωση ενός σχεδίου αγωνιστικών παρεμβάσεων και νέα γενική απεργία μπροστά στη Σύνοδο Κορυφής προκειμένου να υπάρξει συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και νικηφόρα προοπτική του αγώνα.
          Η ομόφωνη απόφαση-πρόταση της ΑΔΕΔΥ προς τη ΓΣΕΕ για κήρυξη Γενικής απεργίας στο διάστημα  17-22 Μάρτη, αποτελεί θετική εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση.
          Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ πρέπει να επανεξετάσει τη στάση της και να προχωρήσει στην κήρυξη, μαζί με την ΑΔΕΔΥ, νέας γενικής απεργίας, μπροστά στη Σύνοδο Κορυφής, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και της Τρόικα που θέλουν, μέσα και από το προωθούμενο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, να βάλουν στο γύψο τα δικαιώματα και τις ζωές μας για ολόκληρες δεκαετίες.
4/3/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]