ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ του … ΒΑΣΙΛΕΩΣ
Ή  «ΠΑΣΟΚΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ … ΠΑΣΟΚ»;
Εντύπωση μας προκάλεσε η στάση των εκπροσώπων της ΠΑΣΚ στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, οι οποίοι αρνήθηκαν να συνυπογράψουν την ανακοίνωση του Δ.Σ. με την οποία εκδηλώνεται η συμπαράσταση στην άδικη καταδίκη του συνόλου του συλλόγου καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και αποδοκιμάζεται η συμπεριφορά του πρώην διευθυντή του.
Η αιτία αυτής της συμπεριφοράς αποκαλύφθηκε λίγες μέρες αργότερα, όταν οι τρεις εκπρόσωποι της ΠΑΣΚ στην ΟΛΜΕ εξέδωσαν δική τους ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν με ένα διφορούμενο, κατά τη γνώμη μας, τρόπο την αλά Πόντιος Πιλάτος  «συμπαράστασή» τους στους συναδέλφους μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωσή τους απουσιάζουν λέξεις όπως συμπαράσταση, αλληλεγγύη, αναγκαιότητα αθώωσης κ.λπ.
Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο, ωστόσο, της ανακοίνωσης της ΠΑΣΚ είναι πως απουσιάζει κάθε αναφορά στην ενέργεια του πρώην διευθυντή του σχολείου, που μήνυσε όλο το σύλλογο, αλλά και στο υπουργείο Παιδείας, που τον έκρινε κατάλληλο για σχολικό σύμβουλο και τον όρισε υπεύθυνο παιδαγωγικής καθοδήγησης σχολείων!!
Σημειώνουμε, ως μέτρο σύγκρισης, ότι ακόμα και η υφυπουργός Παιδείας στη Βουλή ανέφερε για τον πρώην διευθυντή του σχολείου πως «κακώς έγινε σχολικός σύμβουλος, αυτός ο άνθρωπος», και ότι είναι «δικομανής» και «ανάξιος να είναι εκπαιδευτικός».
Η ΠΑΣΚ τι λέει για το θέμα;
31-1-2011

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ




Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΕΔΩ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=20558

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]